Sztárok rovat további cikkei:Vissza

Pénteken nagyszabású, teltházas gálaesttel zárult az ötödik Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny az ASUS ZenBook támogatásában, ahol exkluzív divatbemutató keretében kiválasztották a győztes szépséget.

Pénteken látványos és izgalmas gálaesten választották meg a Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny győztesét Budapesten, a Deák Palotában.
Ilyen lett Rihanna új kollekciója
Rihanna idén februárban debütált divattervezőként a Londoni Divathéten, a szakma azonban nem volt elragadtatva a kollekciótól, a legtöbb fórumon fantáziátlannak és vulgárisnak titulálták az énekesnő által tervezett darabokat.
Kopog az ősz
A divat berkeiben mindig minimum egy lépéssel, akarjuk mondani egy szezonnal előbb kell járni az aktuálisnál. Így aztán nem meglepő, hogy így augusztus első felében a fashioniszták már az őszi hangulatra készülhetnek.
A Star Power legyen veled!
A Spanx új kollekció piacra dobását tervezi, melyet nem kisebb nevek ihlettek, mint Adele, Katy Perry és Kim Kardashian.
Így sminkelj kánikulában
Ahogy a meteorológusok már hónapokkal ezelőtt jelezték, a nyár eleji enyhébb meleg után beköszöntött a kánikula, és tartós lehűlés nem is várható szeptemberig.
Magyar csaj az USA nyakán!
Ékszertervezőkkel interjúzni mindig egy kisebb kalandtúra a formák, színek és vakmerő ötletek birodalmába.
Pufira szabatják a szemüket
Míg mifelénk az a divat, hogy szemkrémmel, hidratálóval, alapozóval, púderrel és mindenféle egyéb nagyanyai vagy éppen plasztikai sebész trükkel harcolunk a szemek alatti tökéletes simaságért, addig az ázsiai, ezen belül is különösen a koreai nők hasonló arzenált vonultatnak fel az érintett területt pufisabb megjelenéséért.
Aludj csoki ágyon!
Mi sül ki abból, ha egy csoki imádó lakberendezőnek áll? Megszületik a csokoládé ágy!
Lady Gaga széttárta a lábait!
Először megbotránkoztunk, ráncoltuk a szemöldökünket, de szépen lassan hozzáedződtünk Lady Gaga polgárpukkasztó hacukáihoz, melnyek egyik legemlékezetesebb darabja talán a húsruha volt.
Elhunyt a modellguru
70 éves korában, a rákkal folytatott hosszas küzdelem után szombaton elhunyt a világ talán legismertebb modellügynökségének, az Elite Modelsnek az alapítója, John Casablancas.
A szexi, színes menyasszony múló hóbort?
Májusban jártam a Klauzál téri csajoknál, Annánál, andinál és Lanánál, a Changeroom lelkeinél, és amikor beléptem a lakásboltba, rögtön belefutottam Bálint Sára csupa szív öltözékébe.
Ránctalaníts csigával!
Felejtsd el a Botoxot! A fiatalos arcbőr titka a kertedben van!
A szandál-zokni kombónál is gázabb
Lecsúszott a szandál-zokni párosítás a legcikibb nyári szerelések képzeletbeli listájának az éléről. Egy brit felmérésben ugyanis a válaszadók 61%-a szerint a kivágott fürdőruha a szezon legiszonyatosabb viselet.
Kinek a cipője a legklasszabb?
A reflektorok és a vakuk fényében a legapróbb részletre is különös gonddal kell ügyelni. Nem csoda hát, ha a celebek előszeretettel bújnak a nagybetűs CIPŐ-be, azaz húznak Louboutint, ha valamilyen neves eseményen meg kell jelenniük.
30 felett ne villants hasat!
40 felett pedig felejtsd el a bikinit!
Gaga kedvence ismét bizarr volt
Nehéz megmondani, hogy a görög mitológia, a napóleoni háborúk vagy netán egy madárfészek ihlette Lady Gaga kedvenc tervezőjének, Charlie Le Mindunak a párizsi bemutatóját.
Aranyozd be a pillantásod!
Elméletileg nem kell milliomosnak lenni, hogy műszempillákkal tegyük vonzóbbá a tekintetünket.
Kate Moss testdublőrt használ
Egy világ omlott össze bennünk
Dita bevállalósabb, mint valaha
A Bwatt magazine fotósorozata szinte süt
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...