10 szépségtipp Megan Foxtól

Megan Fox, akit évek óta a szépsége miatt az új Angelina Jolie-ként emlegetnek a Transzformersz filmekkel vált híressé. A barna szépségnek azonban van néhány trükk a tarsolyában, amivel igazán különlegessé és ragyogóvá tudja tenni amúgy is meglévő szép vonásait.

1, Hangsúlyos pillák

Megan szerint fontos, hogy hangsúlyozzuk szemünket. Ezt könnyen megtehetjük némi szempillaspirál vagy műszempillák segítségével, melyek azonnal megnövelik szemünket és lelkünk tükreire terelik a figyelmet, bárhol is legyünk.

2, A vörös árnyalatai

A csábítóan vörös ajkak minden nő fegyvertárának becses darabjai. A színésznő szerint nem árt, ha a lehető legtöbb árnyalatát szerezzük be a vörös rúzsnak, hisz mind másképpen vall viselőjéről. Csak arra vigyázzunk, hogy a vörös szín halmozottan kihangsúlyozza a fogak elszíneződését és hibáit. Illetve a vörös már magában is egy olyan erős szín, hogy a sminkünk többi részét érdemes visszafogottabb színekből összeállítani.
3, Egyszerű, elegáns frizura

Egy szépen hátrafésült lófarok, vagy természetesen egyszerű hullámok is jól működnek a vörösszőnyegen és azon kívül is. A lényeg, hogy ne csináltassunk magunknak olyan frizurát, mely nem tetszik, nem áll jól és kényelmetlen viseletnek tűnik. Minél magabiztosabbnak érezzük magunkat egy hajviselettel, annál biztosabb, hogy jól választottunk.

4, Fénylő ajkak

Ha nem akartok folyton azon izgulni, hogy elkenődött-e a rúzsotok, vagy csak egyszerűen nem szeretitek a rúzst a szátokon, akkor bátran válasszatok egy szájfényt, ami természetes csillogást kölcsönöz ajkaitoknak akár egy randin, akár munkában vagy nagybevásárlás közben.

5, Keverd a stílusokat

A retro manapság kifejezetten divatos. Több nő nyúlik vissza a 30-as, 40-es (40-es, 30-as) évek divatirányzataihoz, mint ezelőtt bármikor. Azonban nem árt odafigyelni arra, hogy mit veszünk át és mit tartunk meg napjainkban. A 30-as, 40-es évek Hollywoodjának frizuráit hatásosan elegyíthetjük egy természetesen könnyű sminkkel.


6, Légy titokzatos!

Egy sejtelmes félmosoly néha hatásosabb egy szívből jövő nagy kacajnál. Ha csábító akarsz lenni egy tavaszi partin, akkor néha villantsd fel mindentudó mosolyodat. Garantáltan felfigyelnek rád.

7, Ívelt szemöldök

A szépen ívelt és ápolt szemöldökök is nagy szerepet játszanak abban, hogy pillantásod minél maradandóbb legyen mások emlékeiben. Egy szemceruza segítségével és a rendszeres ápolással, néhány perces időráfordítással is ragyogó szemeket varázsolhatsz magadnak.


8, Pózolj!

Megfigyelted valaha is, hogy hogyan pózolnak a sztárok egy-egy fotó kedvéért? Ha szeretnél sejtelmes lenni a fotóidon, vagy úgy érzed, hogy van egy kis takargatnivalód, akkor a leghatásosabb fotópóz, ha a vállad felett nézel hátra. Ezzel a háromnegyed profilos képpel nem csak titokzatos leszel, de eltakarhatsz kisebb hibákat is (kicsi téli súlyfelesleg, rossz ruhaválasztás...)

9, Légy egyensúlyban!


Ha egy különleges eseményra valami nagyon feltűnő és különleges ruhát választasz, akkor figyelj arra, hogy a frizurád és sminked a lehető legegyszerűbb legyen. Ugyanis így mindenki a ruhára fog összpontosítani, ahogy azt szeretnéd. De ha a sminked és frizurád is túl feltűnő, akkor az összhatás inkább kaotikus, mint kiegyensúlyozott lesz.

Ez természetesen fordítva is igaz: egyszerű ruha, feltűnő haj, smink.


10, Lazíts!

Nem kell mindig neked lenned a legcsinosabb, legjólfésültebb, legszexisebb... nőnek az utcán. Néha adhatsz magadnak egy kis kimenőt. Persze ez nem jelenti azt, hogy akkor elő a melegítőnacival, kinyúlt pólókkal, és irány a kisbolt egy vödör fagyiért. Csupán vedd figyelembe, hogy elég egy szoros lófarok, kevés ajakfény és egy farmer-póló párosítás is, hogy jól nézz ki és jól is érezd magad.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés