110 féle variáció egyetlen ruhával?!

A praktikusságnál nincs jobb a Világon, gondolom sokan értenek velem egyet, ha ezt mondom. Szerencsére egyre több olyan ruhadarabbal találom szemben magam, amelyek könnyedén variálhatóak.

Az a ruha, amit most bemutatok Nektek szinte felér egy ruhatárral.


Elegáns, szexis, bájos, csinos…megannyi jellemző, amit egy ruhára elmondhatunk, ha felvesszük. Különböző élethelyzetekben más és más elvárásoknak kell megfelelnünk, ezért fontos, hogy alkalomhoz illően öltözzünk. Mindezt a pénztárcánkon, és a zsúfolt ruhás szekrényünkön keresztül érezzük meg igazán.


Létezik egy ruha, amely 109 férőhelyet spórol meg nekünk a szekrényben, ugyanis 110 féle variációval lehet megkötni a darabot. Bevallom őszintén nekem kicsit soknak tűnik ez a szám, de valóban legalább 10-15 variációt biztosan megtudnék akár magam is kötni hirtelen.


Nagyon pozitív vélemény a tervezővel kapcsolatban részemről, hogy a honlapján számos videó található különböző variációk elkészítéséről. Szerintem ez remek segítség, ezután igazi profivá válhat az ember, és talán ez inspirálhat minket arra, hogy rájöjjünk, hogyan lehetne azt a 110 féle kötést kivitelezni.


A ruha a Fancy Dress nevet viseli, 3 féle hosszúságban, mini, térdig érő és maxi, valamint többféle színben rendelhető meg. A tervező pedig, Hayley Starr.

Nektek hogy tetszik ez a ruha, kipróbálnátok pár variációt?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés