11 országban betiltották Rihannát

Újabb celebbotrány: Rihanna új videóklipjével sokak szerint túllőtt a célon. 11 országban tiltották be, de már az MTV is fontolóra vette, hogy megvágják.

Lady Gaga után Rihanna is beállt a sorba. Úgy tűnik a sztárok azt gondolják, ma már csak a meghökkentő, erkölcsi határokat feszegető produktum az eladható. Nem biztos, hogy sokat tévednek, ám egyes országokban ez nem mentség. Az énekesnő legújabb, S&M című klipjét 11 országban - jellemzően Ázsiában - betiltották.

Íme a vitatott klip: 

 

 

S&M

Jelentése szadomazo, a klip pedig címéhez hűen tele van különböző, nem ritkán a szadomazo szexjátékok során használt segédeszközökkel, nem közönséges, de azért jól értelmezhető szexuális utalásokkal.

 

Láthatunk benne csuklyás lakkjelmezt hozzáillő csizmával, kipeckelt szájat, ostort és ezeken túl még szexi banánmajszolást, megkötözött újságírókat és a kutyává alakult Perez Hiltont is, a celebek pletykáiból élő megmondó embert, aki mellesleg köztudottan homoszexuális.

Kifejezetten jól néz ki az énekesnő ruhája, amely újságpapír nyomott mintás és  figyelemfelhívó a fagylalt is, amin ékkövek vannak. 

 

A klip profi munka, ez nem vitás, a snittekből ömlik a szexualitás, habár ízlés kérdése, hogy kit izgat fel ez a fajta játék. Rihannát mindenképp, legalábbis a nem túl bonyolult szöveg, illetve refrén alapján.

 

A zeneszám egyébként a 2010-ben megjelent Loud című albumon található. A negyedik videoklip ebből az anyagból, illetve a negyedik klip, melyet Melina Matsoukas rendez az énekesnőnek. A hölgy gyakorlott a megbotránkoztatásban, hiszen Lady Gaga Alejandro című klipje is az ő nevéhez fűződik.

 

A zene stílusa eurodance, ami némileg a kilencvenes éveket idézi. A számot pedig maguk a rajongók választhatták ki a lemezről: szavazás döntötte el, mi lesz 2011 első Rihanna-slágere.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés