1986 – Csillagok születése

1986. Olyan hírességek születési éve, mint például Lindsay Lohan, Mischa Barton és az Olsen ikrek. Ami még közös bennünk, hogy már gyerekkorukban feltűntek a képernyőn. Ma is majdnem minden címlapról ők néznek vissza ránk, mi pedig igyekszünk követni azt a stílust, amit diktálnak.

Lindsay Lohan

Karrierjét vörös hajának és szeplőinek köszönheti. Nem utolsó sorban pedig a Ford Modell ügynökségnek, ahol már 3 évesen kamera elé állt. Első szerepét 11 évesen kapta, az Apád, anyád idejöjjön című filmben. Azóta is többször láttuk a vásznon, ám mégis botrányaival tartja magát inkább  a médiában. Alkohol, drogok és leszbikusság. Vagyis a szokásos amerikai tinisztár problémák. Ebben inkább ne diktálja a divatot. 

Mischa Barton

Szintén a Ford Modell fedezte fel és a filmezést is korán kezdte. Eleinte színházi darabokban játszott, majd a Noting Hillben és a Hatodik érzékben. A Calvin Klein arca is volt. Az igazi áttörést a Narancsvidék hozta meg neki. Stílusa letisztult, inkább követi a divatot, mint diktálja. 

Olsen-ikrek

Az igazi stíluskirálynők. A csillagok közül ők ragyognak a legfényesebben. Már ami az öltözködésüket illeti. Már 4 hónaposan kamera elé „álltak” a népszerű Bír-lak című sorozatban. Azóta több mint 15 filmet forgattak. Ma már nem színésznőként, hanem üzletasszonyként élnek. Több saját márkával és céggel rendelkeznek, produceri feladatokat is ellátnak. Újra divatba hozták a „boho-look” stílust, mely a laza, bohém cuccokat jelenti. Emiatt persze sok támadás érte őket, hisz a legmárkásabb ruhákat, ócska darabokkal vegyítették. Később persze ebből is hatalmas divat lett.1986-ban volt valami a levegőben. És Ők, csak néhány név a rengeteg tehetségből, akik abban az évben látták meg a napvilágot.

 

Kapcsolódó cikkek:

Döntsd el Te, ki volt a legjobban öltözött! »
Lindsay Lohan csúnyán leégett »
Maxi táskát minden kézbe és vállra! »
Napszemüvegtrend Olsen-ikrek módra »
A tapsi fül nem a Playboy-lányok kiváltsága! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés