2012 legszebb ruhái

Az Oscar és a Golden Globe gála a filmipar és a sztárvilág két olyan, évi rendszerességgel megtartott eseménye, melyen nem csupán a díjazott alkotások jutnak főszerephez, hanem a ruhák is, melyekben a vendégek a vörös szőnyegre lépnek. Cikkünk a két esemény idei legemlékezetesebb szettjeit mutatja be.

 

 

 

Elsőként a filmipar legrangosabb eseményének idei ruhatárát elemezzük, mely a sztárvilág számára évtizedek óta az egyik legfontosabb divatesemény is egyben. A mi Oscar 3-as toplistánk első helyén Angelina Jolie tündököl egy Atelier Versace estélyiben. A Neil Lane gyémántok és a vörös rúzs kiemelik Angie mélyről jövő nőiességét, a ruha merész kivágása pedig méginkább ellenállhatatlanná teszi a szettet.

 

 

Az előző összeállítás ellentéteként a második helyet Gwyneth Paltrow és lenyűgöző Tom Ford ruhája szerezte meg. A színésznő egyszerre visszafogott és elegáns a fehér ruhakölteményben, a választott kiegészítők pedig tökéletesen mutatnak.

 

 

Harmadik helyezettünk, Jessica Chastain egy fekete – arany barokk ihletésű Alexander McQueen kreációban vonult végig a vörös szőnyegen, kiérdemelve listánk egyik előkelő helyét.

 

 

Alább, a teljesség igénye nélkül az Oscar gála vörös szőnyegének néhány kiemelkedően szép darabja látható; Penelope Cruz, Emma Stone, Natalie Portman és Michelle Williams ruhatárából.

 

   

 

   

 

A Golden Globe gálán megjelent sztárok és ruhaköltemények közül első látásra szintén nem könnyű kiválasztani a három dobogós helyezettet, azonban áttanulmányozva a “ kínálatot “ a sorrend egyértelművé válik. Az első helyezett Helen Mirren és lehengerlő, tengerészkék Badgley Mischka ruhája egyszer és mindenkorra bebizonyítják, hogy a tökéletes szépség sosem volt és nem is lesz korfüggő.

 

 

Charlize Theron Dior estélyi ruhája és Cartier ékszerei egyszerre mutattak finomságot és játékos eleganciát, elvezetve őt listánk második helyére.

 

 

Harmadikként az acélkékben pompázó Sophia Vergarat köszönthetjük, kinek rendkívüli szabású, Vera Wang “hableány“ ruhája semmi kétséget nem hagy afelől, hogy a kolumbiai színésznő – vagy a stylistja – tökéletes stílusérzékkel rendelkezik.

 

 

A Golden Globe további, színek szerint csoportosított ruhakölteményeit a minőségi anyagok és tervezés jellemzik, az őket viselő sztárok pedig a rendezvényhez mérten, mesésen festenek.

 

 

 

 

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Kifutó vs. vörös szőnyeg »

Stella McCartney éjszakája »

Amire a sztárok sem büszkék »

Görbe tükröm mondd meg nékem! »

Hollywood csillagai  »

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés