30 felett ne villants hasat!

40 felett pedig felejtsd el a bikinit!


Habár az idei nyáron az éppen csak mell alá érő felső a favorit, egy új kutatás arra figyelmeztet, hogy 34 éves kor felett már jobb eltakarni a hasat. A szóban forgó, az All-Bran regellizőpehely forgalmazója által készített felmérésből az is kiderül, hogy 40 éves kor felett tanácsosabb búcsút inteni a bikininek, és rászokni az egyrészes fürdőruhákra.

 

Elméletileg a 43 éves Gwen Stefani elméletileg

már nem villanthatna...

 

A válaszadó több mint 2000 nő 2/3-a egyértelműen hisz benne, hogy egyes ruhadarabok, divatirányzatok bizonyos életkor után már nem ildomosak, mindegy, hogy milyen az alakunk.

Ezek a hölgyek a hasvillantás mellett a miniszoknyákat (37 éves kor után), a forrónacikat (35 felett) és a köldökpiercienget se tartják ildomosnak a harmincas éveink közepétől. A leggingset az eredmények szerint 37 évesen ideje kidobnunk a kukába, a toronymagas sarkaktól pedig 41 éves kor felett kell megválnunk. A hosszú haj se elfogadott már egy bizonyos számú születésnapi gyertya elfújása után – 42 évesen ideje rövid frizurára váltani, hogy a külsőnk is kellően „érett” legyen a korunkhoz. Körülbelül ugyanekkor már ne akarjunk a fitalos butikokból öltözködni se, keressünk decensebb forrásokat.

 


 Heidi Klumnak is ideje lenne új munka után nézni?

 

Életkortól függetlenül a túl sok „husi” villantása és a pocakmutogatás terhességi csíkok, hegek esetén is kerülendő, illetve akkor is, ha az illető férjezett, éppen babát vár vagy már anyuka.

A megkérdezetteknek csupán az 1/5-e mondta, hogy ha alposabb lenne a hasa, akkor nem zárkózna el a közszemlére tételétől. 16% szerint „ha van, fitogtasd”, azaz szerintük ha már megdolgoztunk a feszes hasért, és az irigylésre méltó idomokért, akkor ne rejtsük el azokat.

A kutatás során arra is fény derült, hogy a férfiaknak is érdemes az életkoruk előrehaladtával nagy szelektálást végezni a gardróbjukban, a focisat sortoktól már 25 évesen jobb lenne ha megszabadulnának.

Habár a többség ellene van a hasvillantásnak 30 felett, a megkérdezettek 67%-a úgy látja, hogy a pocakjukat szívesen mutogató 30-as, 40-es sztárok hatására lassan, de biztosan változás fog beállni ezen a téren.

 

 Carol Vorderman szerint 50 felett

is lehetünk vonzók

 

Az All-Bran felmérésből kiderültekkel hasonló eredményeket talált az isme.com angliai stílusfelmérése is. Eszerint a brit nők nagy része 50 éves kora után alkezd alulöltözni, mondván túl öreg már a divatos ruhákhoz. Az isme.com nagykövete, az 53 éves, Carol Vorderman műsorvezetőnő szerint „szívszorító” ez a tendencia, hiszen a szóban forgó életkortól még nem leszünk nénikék, amint azt ő is reprezentálja életteli, lendüldetes, mégis rendkívül választékos és ízléses öltözködésével.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés