5 kötelező strandfelszerelés

A strandon általában mindenki a fürdőruhájával villog, hónapokon át nézelődik egy különleges darab után, hiszen a fiúk csak így fordulnak utánunk, de azért ne feledkezzünk meg a többi kiegészítőről sem.

Bár a legfontosabb, hogy legyen rajtunk fürdőruha, azért mégsem árt több dolgot magunkkal vinni a strandra. Nem csak mert védelmet nyújtanak bőrünknek vagy hajunknak, hanem mert hasznosak is lehetnek.

1. A legfontosabb a naptej, hogy védjük bőrünket az UV sugárzástól. A naptej mellé nem árt bepakolni még egy ajakbalzsamot és hajvédő spray-t is, s hogy teljes legyen a védelem, egy napszemüveget, ami igazán jól fog esni szemünknek.

2. A nagyon nagy melegekben nélkülözhetetlen kellék egy kalap vagy baseball sapka, esetleg fejkendő. Akinek sötétebb a haja, még jobban kell figyelnie, hiszen a fekete vagy sötétbarna haj jobban „szívja” a napsugarakat. Ha megvan a védelem, könnyedén elkerülhetünk egy esetleges napszúrást vagy a leégést.

3. Hasznos dolog a strandgyékény, hiszen nem biztos, hogy mindegyik strand rendelkezik megfelelő mennyiségű napozóággyal s így nem kell a törölközőn feküdni. Kevesebb helyet foglal, mint például egy pokróc és nem is ázik el.
4. Egy röplabda vagy csak egy sima gumilabda is remek unaloműző lehet, ha már meguntuk az úszást és a semmittevést. De ugyanilyen jó lehet egy frizbi vagy akár tollaslabda is, amik csak igazán kis helyet foglalnak.
5. Valamint egy kisebb napernyő is hasznos lehet, bár tele van fákkal a strand a szezonban mégis versengeni kell az árnyékért. A tengerparton pedig életmentő lehet a legnagyobb déli melegben.Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés