5 nyári alapdarab variációi

Nyár van és semmi baj…Dehogyisnem. Gondolod akkor, amikor a ruhásszekrényt kinyitod, és azt mondod magadban, vagy épp hangosan, hogy nincs egy árva rongyod se. Ezt csak hiszed. Most segítek abban, hogy a nyári alapdarabokat hogyan kombinálhatod, és érhetsz el így egy teljesen új hatást.

1. Maxi ruha

A nyár egyik legpraktikusabb darabja. Emellett pedig akármilyen hihetetlen, az egyik legjobban variálható. Hiszen csak a kiegészítők cserélgetésével már új hatást érünk el.Alkalmas nyári sétákhoz laza viseletnek, vagy elegánsabb kiegészítőkkel akár hivatalos eseményeken is megjelenthetünk benne. Arról nem is beszélve, hogy ha beüt a rosszidő, akkor csak egy zakó, és már nem is fázunk.

2.Fehér top

Ha egy teremben lennénk, és fel kéne tenni a kezét annak, akinek van fehér topja, akkor a kézrengetegből ki se látszódna az, akinek esetleg még hiányzik a gardróbból. Azt hiszem, rá lehetne mondani, hogy ez aztán tényleg alapdarab. Hordható sportosan, lazán, fiatalosan, elegánsan, de ebben még egy tárgyalásra is el lehet menni. Persze praktikussága leginkább a színéből fakad.

3.Szoknya

Lehet hosszú, rövid, selyemből, vászonból, farmerból, lehet ünnepi, fiatalos, hippis, és még sorolhatnám. Körülbelül ez az a ruhadarab, amiről annyit tudnánk beszélni, mint Gombóc Artúr a csokoládéról.
4.Kalap

A nyár kihagyhatatlan slágere. Fesztiválozóknak kötelező, így talán elkerülhetik a napszúrást. A férfias kiegészítő terjedése nem csoda, ugyanis mint az előbb említettem, megvéd a napsugárzás káros hatásaitól és öltöztet is. Fiatalosan farmerrel és egy szimpla felsővel is hordható, de akár egyberuhával is. Arra viszont vigyázni kell, ha esetleg nadrágkosztümöt kell felvenni, akkor nem biztos, hogy hasznos a kalap, nehogy túl férfias hatást keltsen.

5.Rövidnadrág

Lányok, ezzel azért nem árt vigyázni! Nem minden alakon mutat jól, és akármennyire is akarja bárki is hordani, ha nincs jó alakja, akkor csak nevetséges lesz. Télen egy vastagabb harisnyával már jobban mutat, mivel a harisnya takarja a problémás részeket, de nyáron, amikor mindent láttatni enged, hanyagolni kell.

Formától és anyagtól függ, hogy mikor hol lehet viselni. A farmerból készült darabokat inkább utcára, baráti összeruccanásokra érdemes. A szövet és vászon rövidnadrágok viszont nagyon csinosak tudnak lenni, így akár munkahelyen is hordható.Ti melyik ruhadarabotok nélkül nem tudtok meglenni?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés