5 ruhadarab a tökéletes alakért

Minden lány tökéletes homokóra alakra vágyik, ám ez sajnos keveseknek adatott meg. De ne csüggedj, a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával és egy kis optikai csalással Te is pillanatok alatt bombanő lehetsz! Lássuk, hogyan!

Magassarkú cipő

Előnyeit azt hiszem nem is kell túlzottan részletezni, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy a legcsinosabb női lábbeliről van szó! Az égig érő sarkak ugyan néha kissé fájdalmasak, de sokszor megéri ez a kis kellemetlenség. A tűsarok nyújtja az alakot, formásabbá teszi a vádlit, kiemeli és tónusosabbá teszi a combizmokat és remek tartást, kecses járást biztosít. És nem utolsó sorban az önbizalmunkon is óriásit képes dobni!Push-up melltartó

Egy nő szekrényéből sem hiányozhat az alapdarab, a tökéletes tartást adó push-up melltartó! Ha nagy keblekkel áldott meg a természet, ez a cicitartó felemel és tökéletes formát ad. Ha meg éppen kis cicikkel büszkélkedhetsz, ezzel a kis segítséggel egyből csodás dekoltázsod lesz.
Harangszoknya

Habár a miniszoknya még mindig a szexi ruhadarabok egyik toplistása, nem árt figyelembe venni a tényt, hogy sajnos nem mindenkin áll kifogástalanul. Azonban egy térdig, vagy pár centivel térd fölé érő bővebb derékszoknyával soha nem foghatsz mellé! Jótékonyan eltakarja az esetleges problémás területeket, a picit vastagabb combot, a nagyobbacska popsit, vagy netán a kis párnácskákat a hason. A vékony derekat viszont pompásan kiemeli! Optikailag a kelleténél kicsit vastagabb derekat is kisebbnek mutatja. Ha pedig éppen kerekdedebb csípőre vágysz, ez a szoknyafazon elkendőzi hiányosságaidat!
Dekoltázs

A dekoltázsodon sokat dobhat egy megfelelő kivágás. Igyekezz olyat választani, amelyik nem túl kihívó, de mégis finoman hangsúlyozza a melled vonalát. Az abszolút nyerő kivágás az ovális fazon, amely minden méreten jól áll. Ha kisebb cicid van, válassz olyan felsőt, amelynek mellrészén ráncolások vagy feltűnő díszítések vannak. Ezzel a kis „csalással” máris teltebb kebleid lesznek. Ha nagyobb mellmérettel rendelkezel, fontos, hogy blúzod formásnak mutasson, de úgy, hogy nehogy közönségesnek hasson. Egy szolidabb V alakú vagy szögletes kivágás remekül fog mutatni rajtad. Azonban ne ess át a ló másik oldalára sem! Egy túl magasan záródó felsőrészben még nagyobbnak fognak tűnni kebleid, és könnyen túl telt hatást kelhetsz.
Deréköv

Csupán egy kiegészítőről van szó, de mégis csodákra képes! A homokóraalkatot legkönnyebben egy ilyen övvel tudod elérni. Akár egy ruhára, akár egy hosszabb fazonú felsőrészre, akár az előbb említett derékszoknyára is felcsatolhatod, és egyből álomnővé avanzsálsz! Jobb, ha a derékövből egy leheletnyit vastagabbat választasz, hogy kellően hangsúlyos legyen.

A cikk szerzője: Sáska Betty

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés