5 zizis módszer a fogyásra

Felejtsd el a kalóriák számolgatását, az edzéseket, ez a különleges módszer mindenféle erőfeszítés nélkül hozzásegít álomalakod elnyeréséhez! – Naná, hogy felkapjuk a fejünket az efféle hirdetésekre.

…és se szeri, se száma könnyű, gyors fogyást ígérő csodamódszereknek. Hatékonyak-e? Mi erősen megkérdőjelezzük, de abban biztosak vagyunk, hogy kiagyalóik szépen megélnek belőlük, pontosabban abból, hogy sokan bíznak benne, valóban meg lehet szabadulni a felesleges kilóktól anélkül, hogy tulajdonképpen bármit is tennének érte.

Jöjjön öt ezen fantasztikusnak kikiáltott fogyi-metódusok közül, kérjük, ha valaki már kipróbálta őket, és sikerrel, akkor tudassa velünk! Addig is maradunk a kétkedés fázisában.

1, Fülkapocs

A módszer az akupunktúrára épít, csak tűk helyett apró fülbevalóknak látszó kapcsocskákat helyeznek el a fül egyes pontjaira. Az alapelgondolás szerint, ha egyes pontokat így stimulálunk a fülön, akkor csökken az étvágyunk, és ennek következtében kevesebbet eszünk, ami egyenes út a fogyáshoz. Minden bizonnyal azért nem terjedt el, mert a dietetikusok félnek tőle, hogy új szakmát kellene tanulniuk…

2, Fogyiszemüveg

 

"Óccsóér’" számítják ezt a hiperszuper szemüveget: 19 dollár, azaz kb. 4500Ft. Mit kapunk mindezért cserébe? Nos, egy kék lencséjű szemüveget. A kitalálók azt állítják, hogy ha ez van rajtunk evés közben, akkor az ételt nagyjából olyan színben fogjuk látni, mintha rothadásnak indult volna, így inkább le is mondunk róla. Mintha kihagyták volna a számításból az ínycsiklandó illatokat, melyek szinte üvöltik: finom vagyok, egyél meg!

3, Fogyiszappan

Megveszi az ember ezt a tengeri hínárral turbózott szappant, használja szorgalmasan, és fogy! Hogyan? A leírás szerint a hínár hatóanyagai a bőrön keresztül eljutnak a zsírsejtekhez és apró darabokra szaggatják azokat. Mit meg nem adnánk, ha ennyire egyszerű lenne a karcsúsodás! Gyanítjuk nem az, maximum a bőrünk lesz puhább, selymesebb, hidratáltabb a növényi összetevőknek köszönhetően.

4, Diétás étkészlet

Bármilyen egészséges táplálkozással, fogyókúrával foglalkozó fórumra is tévedünk, mindenütt azt javasolják, hogy komótosan étkezzünk, alaposan rágjuk meg a falatot, mert így testünk képes lesz jelezni, hogy elég. Ezt el is hisszük, ki is próbáltuk, és valóban így van.


 

Ennek fényében a fentiekhez képest ez a termék még praktikusnak is tekinthető. Egy kanál, egy villa és egy furcsa kis műanyag akármi alkotja a szettet. Az evőeszközökön van egy lámpa, mikor a piros ég, le kell azt tenni, és szüneteltetni az evést, mikor a zöld ég, akkor lehet enni, alaposan megrágva a falatot. A készlet harmadik darabja pedig egy asztali jelző, ha netán étterembe mennénk, és nem szeretnénk feltűnést kelteni a furcsa evőeszközökkel. Végül is, miért ne?

5, Giliszta kapszula

Az ember szépen lenyeli a bélgilisztát tartalmazó pirulákat, melyek feloldódnak a gyomorban, és szabadon eresztik a férgeket, melyek rátapadnak a bélfalakra, és felfalják a táplálékot. Tuti fogyás – meg tuti tápanyaghiány. Nekünk meg már a puszta ötlettől is elment az étvágyunk…

Nem tudjuk, ki hogy van vele, de ezek után a szuper módszerek után mi úgy döntöttünk, köszönjük, nekünk tökéletesen megfelelnek az eddig alkalmazott súlykontrolláló módszereink, még akkor is, ha oda kell figyelnünk a megfelelő mennyiségű mozgásra, és arra, hogy mit, mikor és milyen mennyiségben fogyasztunk.

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés