8 magyar híresség jótékonyságból vetkőzött

Ismert magyar nők kampányolnak a mellrák ellen, és hívják fel a figyelmet a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára. Ezúttal félmeztelen fotókkal teszik ezt az egyik hazai magazinban.

„Felül semmi” fotók készültek a Marie Claire magazinban 8 híres és dögös magyar nőről! Dobó Kata, Zséda, a topmodell Ebergényi Réka, Tóth Gabi, Udvaros Dorottya, a kézilabdakapus Pálinger Katalin, D. Tóth Kriszta és Fejős Éva író, újságíró dobta le a melltartót.

Dobó Kata: „Amióta tudom, hogy kisbabát várok, még jobban odafigyelek magamra, és még többet teszek az egészségemért. A jóga nemcsak fizikailag, de lelkileg és mentálisan is rendbe tesz, ami a betegségek megelőzése szempontjából alapvető fontosságú. Ne hanyagoljuk el magunkat – az érzéseinket és a testünket sem.”

 

Ebergényi Réka: „Bár én a harmincas korosztályhoz tartozom, sajnos több ismerősömet vesztettem már el rákban. Engem is foglalkoztat a téma, és igyekszem tenni azért, hogy egészségesen éljek.”

 

 

Tóth Gabi: „A jobb mellemben nálam is találtak az orvosok egy elváltozást, ami hál’ Istennek jóindulatú volt. Nem kívánom senkinek sem azt az időszakot, amíg vártam az eredményre. ÉN hiszek a testem intő jeleiben, és komolyan is veszem őket. A családban én vagyok a legfiatalabb, de az egészség kérdésében én vagyok a legtudatosabb – a nővéremet és az anyukámat is én hajtom el rendszeresen szűrővizsgálatokra.”

 

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés