A 10 legsikeresebb topmodell

A Forbes magazin idén is összeállította, hogy jelenleg a topmodellek közül kik keresnek a legjobban. Íme az első tíz helyezett.

10. Carolyn Murphy - 3 millió dollár
Talán a neve nem mindenkinek cseng ismerősen, de biztos vagyok benne, hogy az Estée Lauder kampányokban mindenki látta már az amerikai modellt, hiszen évek óta Carolyn a márka arca. Emellett most már a Banana Repubic plakátjain is feltűnik.9. Miranda Kerr - 3 millió dollár
Nem, a bájos ausztrál nem csak arról híres, hogy Orlando Bloom jegyese. Miranda a Maybelline reklámjaiban tűnt fel, ma már pedig a Victoria's Secret egyik angyala. Topkeresetéből pedig szívesen jótékonykodik, legutóbb például az ausztrál bozóttüzek áldozatainak javára adakozott.
8. Daria Werbowy - 4,5 millió dollár
A lengyel származású, de Kanadában nevelkedett szupermodell természetesen idén is képviselteti magát a listán. Őzike szemei még mindig rengeteg pénzt hoznak neki. Láthattad többek között a Balmain, H&M és Roberto Cavalli kampányaiban, és hát persze a kifutókon is. Tavaly júniusban a kanadai Walk of Fame-en is helyet kapott.
7. Natalia Vodianova - 5,5 millió dollár
A brit arisztokráciába beházasodott orosz modell jelenleg a Calvin Klein és a Guerlain arca. Emellett a Vogue egyik kedvenc címlaplánya. Natalia is sokat jótékonykodik, saját alapítványa, a The Naked Heart Foundation orosz játszóterek felépítését támogatja. Neki sikerült mindaz, ami sokaknak csak álom: 27 évesen három kisgyermek édesanyja, sikeres modell és boldog feleség.
6. Doutzen Kroes - 6 millió dollár
A holland lány nevét itthon még kevesen ismerik, de ez csak idő kérdése. A telt és szexi ajkairól híres modell a Victoria's Secret legújabb üdvöskéje. Itthon a L'Oreál és Calvin Klein Eternity parfümjének reklámjaiból lehet ismerős.
5. Alessandra Ambrosio - 6 millió dollár
Egy újabb Victoria's Secret modell. A brazil lány kezdetben a márka PINK kollekciójának volt a szóvivője, majd ő is csatlakozott az angyalok csapatához. A 28 éves Alessandra ősszel adott életet első gyermekének, majd 3 hónap múlva már a Victoria's Secret szexi fehérneműiben vonult végig a kifutón. (Talán ez benne van a szerződésükben? Emlékezzünk csak Heidi Klumra!)
4. Adriana Lima - 8 millió dollár
Még egy brazil, még egy fehérnemű angyal. Adriana a Victoria's Secret mellett a Maybelline-nel kötött szerződésének köszönhetően került a lista negyedik helyére. Bár a brazil szépséget valószínűleg most nem ez foglalkoztatja, ugyanis első gyermekét várja és úszik a boldogságban.3. Kate Moss - 8,5 millió dollár
A dobogó alsó fokára került Ms. Moss, aki egy igen sikeres évet tudhat maga mögött. Szerepelt a Longchamp és Versace kampányokban, és a Topshopnak tervezett kollekciói is mindig hatalmas sikert aratnak.2. Heidi Klum
- 16 millió dollár
Azon töprengsz, hogy kereshetett a német szupermodell majdnem kétszer annyit, mint Kate Moss? Hát, elárulom: nem csak modellkedéssel. Heidi nagyon ügyes üzletasszony is, hiszen piacra dobta saját kozmetikai márkáját, továbbá két tévéműsor házigazdája is (Project Runway és Németország következő topmodellje). Persze továbbra is a Victoria's Secret angyala, és ennek az sem akadálya, hogy jelenleg negyedik gyermekével terhes, hiszen ő a szupergyors fogyások királynője.
1. Gisele Bündchen - 25 millió dollár
Nincs ebben semmi meglepő, ki más állhatna a dobogó legfelső fokán? A leghíresebb  brazil topmodell kétségtelenül jelenleg a világ legsikeresebb modellje. Számos reklámkampányban szerepelt (például Versace és Dior), emellett saját ruhákat és bikiniket is tervez, és rengeteg magazin címlapján is láthattad. Gisele nemrégiben ment férjhez Tom Bradyhez, az NFL sztárjához, és állítólag az anyaságra is készül.Szakmai katalógus/Modellek/Carolyn Murphy
Szakmai katalógus/Modellek/Miranda Kerr
Szakmai katalógus/Modellek/Daria Werbowy
Szakmai katalógus/Modellek/Natalia Vodianova
Szakmai katalógus/Modellek/Doutzen Kroes
Szakmai katalógus/Modellek/Alessandra Ambrosio
Szakmai katalógus/Modellek/Adriana Lima
Szakmai katalógus/Modellek/Kate Moss
Szakmai katalógus/Modellek/Heidi Klum
Szakmai katalógus/Modellek/Gisele Bündchen

Kapcsolódó cikkek: 
Victoria's Secret show 2008 »
Daria Werbowy »
A 10 legfontosabb kérdés a hajaddal kapcsolatban »
A legtöbbet utánzott hajak »
Gisele férjhez ment »
High Summer by Kate Moss »
Just Cavalli-kampány Kate Moss-szal »
Topmodell mamák 1. rész »
Topmodell mamák 2. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés