A 8 legőrültebb szépészeti eljárás

Mit meg nem teszünk a szépségünkért!?

A fiatalos szépség megtartása mindig is főszerepet játszott a nők életében. A vadonban számtalan elképesztő dolog lelhető fel, amit az emberek felhasználnak szépségük megőrzésére. A madárürüléktől kezdve az emberi placentán át. Lássunk néhányat a legőrültebb eljárásokból a 2000-es években.

1. Ez kaki az arcodon?

A ’00-ás évtized sem volt különb, mint a többi évtized: Nők és férfiak egyaránt kutattak a földön a fiatalság megőrzésének lehetőségei után. Az arcpakolások segítettek visszaforgatni az idő vaskerekét, felszínre hozni a babaarcot, amit a ráncok elfedtek. De a gyorsan múló idő kétségbeesett próbálkozásokat szült.

Emberi placentából, csigaváladékból, madárürülékből és spermából is készültek pakolások. Az emberek készen álltak arra, hogy bármit az arcukra kenjenek, de ezek a kezelések nem kímélik a pénztárcát. A sperma arcpakolás akár 250 dollárba is kerülhet.

2. Feszültségoldó kígyók

A legtöbb emberből a kígyók pánikot váltanak ki. Ada Barak, a Carnivorous Plant Farm tulajdonosa, ami Tel Aviv közelében, Izraelben található, hasznosította a csúszómászó teremtmények nyugtató erejét. 2007-ben bevette a gyógyászati kezelések közé: 70 dollárért bárki testére helyeznek néhány sikamlós kígyót, persze kizárólag olyat, ami nem mérges fajta.


3. Lábtisztító halak

A szalon alapítói egy új használati módot találtak a halakra. A látogató egy tartájba meríti a lábait, amibe olyan halakat engednek, amik a halott hámsejteket elfogyasztják miközben puhává varázsolják a lábakat Az Ázsiából behozott aprócska halakkal végzett pedikűrért 30-40 dollár közötti összeget kérnek el. A kozmetológiai szabályok ezt az eljárást 14 államban betiltották, mondván egészségtelen a kezelés, ha a halakat újra használják másik páciensnél is.


4. Olyan a szagod, mint az ebédnek

Vanília, kakaó, gyümölcsök – az édes ételek illatai régóta jelen voltak az illatszerekben. De ebben az évtizedben néhány vállalatot megihletett kedvenc táplálékaink illata is. 2008-ban felkeresték többek között a Burger Kinget, hogy jöjjön ki egy illattal a nők számára. A csábítás illatának a roston sült hús illatát tartották. Mottója lehetne: Bekapnál valamit?5. Visszakapott hátsó

A nagy hátsók újbóli divatba hozataláért két énekesnő a felelős. Jennifer Lopez és Beyonce, aki megírta a popó himnának nevezett „Bootylicious”-t (ami a 2002-es Oxford szótárban is helyet kapott).

Amíg a nagy fenékkel megáldottak ennek örvendeztek, a lapos hátsójúak próbáltak csatlakozni ehhez a táborhoz. Mi a megoldás? A fenéknagyobbítás, vagy fenék implantátum.  Több eljárás közül lehet választani, ott van a brazil eljárás, mellyel a feneket feltöltik máshonnan leszívott zsírral. A páciensek száma, akik műtéti úton növelték meg fenekük méretét igen kis mennyiség a mellimplantátumot berakókhoz képest. Mégis az amerikai plasztikai sebészet társadalma szerint a fenéknagyobbítás azon kevés eljárások egyike volt, ami még a rossz gazdaság ellenére is növelte népszerűségét. 2000 és 2008 között a fenéknagyobbítás 162 százalékkal növekedett.


6. Itt a bugyi, hol nincs bugyi

’00 évtized pornóipara 2.5 milliárdos fellendülést köszönhet a kiszivárgott celeb szexvideóknak (ki tudná elfelejteni például Paris Hilton neten elterjedt home videóját), vagy éppen a bugyi nélküli celeb lesifotóknak (pl. Lindsay Lohan, Britney Spears). A hétköznapi lányoknak ezzel igazi fejtörést okozva, hogyan tudnák alsó felüket saját akaratuk szerint formálni.

A plasztikai sebészek gyorsan kitaláltak egy megoldást: A punci designe-t.

A leginkább elfogadott hüvelyi plasztikai eljárás az ajkak méretének csökkentése. Az évek folyamán egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Attól függően, mit keres a páciens, egy új punci tervezése 3,500 és 18,000 dollár között mozog.

7. Alkoholfürdő

A sima víz annyira 90-es évek. Pénzért viszont egyre több lehetőség közül válogathatunk. A Japánban levő Hakone Kowakien Yunessun Hot Springs Amusement Park és Spa Resort-nál választhatjuk a vörösboros, kávés, vagy zöldteás keveréket is. De ha a sör a kedvenc italunk, akkor el kell látogatni az ausztriai, a cseh vagy a német sörgyógyfürdőkbe, ahol 52 dollárért akárki sörben fürösztheti magát.


8. Ránccsökkentés

Az egyenes homlokért és feszes arcért mindent megteszünk. Ma már nem lepődünk meg azon sem, ha mérget juttatnak az orvosok valaki bőre alá, azaz botox kezelést alkalmaznak rajta. 2002-be hagyták jóvá, hogy ezt a mérget kozmetikai célokra használhassák. A botulinum nevű méreganyagot, más néven a botoxot injekcióval juttatják az izmokba, hogy lebénítsa azokat, ezáltal ne képződhessenek ráncok. 2006-ig ez volt a legnépszerűbb kozmetikai eljárás az Egyesült Államokban. 2002-ben egymillió ember látogatott el botox kezelésre, 2008-ra ez a szám 5 millióra nőtt világszerte.

Kapcsolódó cikkek:

Botox-bakik »
Victoria Beckham csontkollekciókra tervez »
Kerekítsd a fenekedet, növeld férfiasságodat! »
Megtaláltuk a sztárokhoz legmegfelelőbb partnert »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés