A Diesel ismét kiveri a biztosítékot!

A Diesel elméjére sötét köd ereszkedett mostanság. Szinte még ki sem hűlt a legutóbbi botrányos kampány helye, máris itt az újabb akció az eszement divatháztól. Ezúttal némileg lejjebb vetkőzték gátlásaikat és fehérneműiket is nyíltan vállalták!

Eddig is imádtunk a Diesel-reklámokat, melyek főként a fiatalságot célozzák meg és a lendületes, megismételhetetlen, őrült pillanatok átélésére buzdítanak. A mostani kampány új aspektusba helyezi a mutogatós néni fogalmát és olyan helyszínekre viszi alulöltözött

   

A képek nagy része olyan, mintha egy „kanos tinifilm” intim jeleneteibe csöppentünk volna, megfűszerezve a nyilvános helyek botrányos hatásával. Leginkább úgy lehetne a kampányt jellemezni, hogy a hormonokkal küzdő tinédzser fiúk titkos kéjelgős képzelgéseit váltja valóra.  De ki tudja, talán még a lányokét is…

   

Boxeres fiúk lógnak ki a metró ablakán vagy éppen megkérdőjelezhető tisztességű lányok csábítják el az irodai munkást.

   

Fő témaként most, úgy tűnik, a szexualitás és a fiatalok buja  élete van terítéken, melybe természetesen belefér a titkárnő külsejű félmeztelen lány is, aki eltéved a könyvtár zegzugos labirintusában. Ha szerencséje van, találkozik a zsebórás nyuszival.

   

A legjobb az egész sorozatban, hogy nem tűnnek egyáltalán profi képeknek, csupán olyan, mintha pár fiatal szórakozásból kattintgatott volna néhányat mezei gépükkel. A kollekció és egyben a kampány a Intimate nevet kapta, és bár a maguk az alsóneműk nem indították be a fantáziámat, a marketing és a körítés igencsak hatásos. Az olasz céggel ezek után nehéz lesz versenyezni, már ami a fiataloknak szóló reklámokat illeti, az ötlet ugyanis zseniális, a megvalósítás pedig felülmúlhatatlan!

Nektek hogy tetszett a fotósorozat?

Képek forrása: diesel.com

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés