A Golden Globe ruhakölteményei

2010. január 17-én, helyi idő szerint vasárnap este a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, ünnepélyes keretek között, 67. alkalommal adták át a Golden Globe-díjakat. Összesen 25 kategóriában hirdettek győztest, 14 mozifilmes és 11 televíziós díj talált gazdára az este során. Nyert többek között az Avatar, a Másnaposok, Robert Downey Jr., Jeff Bridges és Meryl Streep.

Az év első, jelentősebb sztárokat felvonultató eseményén természetesen nem volt hiány csodálatos ruhakölteményekből, az est uralkodó színei a fekete, a lila és a pasztellszínek voltak.
Sandra Bullock egy meseszép Bottega Veneta ruhában vette át a legjobb drámai színésznőnek járó elismerést, Drew Barrymore-t pedig az HBO minisorozatában, a Grey Gardensben nyújtott teljesítményéért díjazták. Testszínű Atelier Versace ruhája azonban nem volt számára a legelőnyösebb, mert a színe meglehetősen sápasztotta a színésznőt.Sokan döntöttek még a lila különböző árnyalatai mellett, többek között Fergie, Chloe Sevigny és a Rose Byrne. A Black Eyed Peas énekesnője sokat fogyott az elmúlt időben, így a különleges színű Elie Saab estélyi remek választásnak bizonyult, míg Chloe Sevigny egy Valentino ruhában vette át a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat.
Julia Roberts, Jennifer Aniston és Penelope Cruz pedig a jól bevált fekete estélyi mellett döntöttek. Julia egy rövid Yves Saint Laurent, Jennifer egy aszimmetrikus Valentino, Penelope egy Giorgo Armani Privé darabot választott. Tökéletes megjelenésük ellenére mindhárman üres kézzel tértek haza.
A piros különböző árnyalatai is helyet kaptak idén a vörös szőnyegen. Az esemény egyik legnagyobb vesztesének kikiáltott Becstelen Brigantik főszereplője, Diane Kruger választása egy rózsaszín Christian Lacroix ruhára esett, míg Cameron Diaz megmaradt a tőle már megszokott pirosnál, Alexander McQueen tervezésében. Maggie Gyllenhaal a tavalyi túl merésznek mondott leopárdmintás Lanvin ruháját idén egy visszafogottabb, barackszínű RM Roland Mouret estélyire váltotta.
A nagy esélyes Julianne Moore, és a Ben Affleck felesége, Jennifer Garner is szürke uszályos estélyiben jelent meg a rendezvényen, Julianne a Balenciaga kreációjában, Jennifer pedig egy Atelier Versace ruhában mutatta meg, hogy alakja még két gyerek után is tökéletes.Ők voltak a 67. Golden Globe legszebbjei, ami az általuk viselt ruhaköltemények tekintetében szerintünk remek évkezdésnek számít. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Kapcsolódó cikkek:

People's Choise gála 2010-Az év első díjátadója képekben »
Robert Pattinson a legstílusosabb sztár! »
Az elmúlt év legcsúnyább melléfogásai »
Íme a tíz legjobban öltözött híresség! »
Hat sztár, egy parti, de ki nézett ki a legjobban? »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés