A H&M legújabb dobása-Jimmy Choo cipők

A svéd márkának ősszel Jimmy Choo tervez! Avagy ősztől neked is lehet Jimmy Choo cipőd!

A H&M minden szezonban felkér egy-egy nevesebb designert, hogy tervezzen a márkának egy kollekciót. Ezek a top kollekciók évről évre hatalmas sikert aratnak, a boltok előtt mindig kígyózó sorok állnak, és rendszerint már a nyitó napon elkapkodják az összes darabot.

És íme: épphogy elpakoltuk a szekrényünkben a Matthew Williams for H&M kollekció mesésen színes darabjait, a cég máris bejelentette legújabb közreműködőjét. Most a cipőmániások örülhetnek, hiszen őszre Jimmy Choo tervez majd a H&M-nek.

Reméljük, hasonlókat találunk majd a H&M kollekcióban is!

A divat világában egy Jimmy Choo cipő egy szinten áll egy Manolo darabbal, hiszen ugyanolyan szexisek, trendiek és különlegesek. Nem véletlen, hogy nők ezrei vágynak egy Jimmy Choo magassarkú szandálra. De az áruk elég borsos, 500-600 dollárnál kezdődnek. A H&M-nek köszönhetően most már azonban többünknek is sorakozhat egy (na jó, akár több is) pár Jimmy Choo a szekrényünkben.

Egy korábbi, gyönyörű darab a tervezőtől

Tamara Mellon, a Jimmy Choo egyik tervezője azt nyilatkozta, hogy izgalmas, hogy most egy szélesebb közönségnek készítenek cipőket, sőt most gondolnak a pasikra is, hiszen lesz nekik is egy mini-kollekció. A H&M történetében ez az első, hogy híres cipőtervezővel dolgoznak együtt, de a Jimmy Choo kollekcióban lesznek táskák, kiegészítők, sőt ruhák is. Azonban a ruhák most kiegészítő elemekké válnak, a hangsúly nyílván a cipőkön van.

Sajnos még csak pár képet közölt a svéd márka, de mi máris izgatottan várjuk november 14-ét, amikor boltokba kerül a kollekció!

Kapcsolódó cikkek:

Nagy név, elérhető áron  »
Ők hozzájutottak. És te? »
Mindjárt itt a második hullám! »
H&M az AIDS ellen – sztárokkal »
Jimmy Choo vadító, új táskája a Mandah »
Márkák féláron »
A világ legdrágább cipői »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés