A Királynő - Bemutatjuk a versenyzőket! - Második rész

Budai Zsuzsa tavaly már bekerült a 24 lány közé, de a táborban reflux betegsége miatt fel kellett adnia a versenyt. Mivel látta, hogy a 3 nyertes lány milyen jól profitál a versenyből, ezért elhatározta, hogy idén is indul és lesz, ami lesz, végigcsinálja.
Ha nem jön össze a modellkarrier, akkor állattenyésztéssel akar foglalkozni, macskatenyésztő szeretne lenni. Rengeteg állata van: 2 kígyó, 2 tengeri malac, 4 csincsilla, egy kutya és egy macska.Együtt szerelmével, akivel már 3 éve vannak együtt.
Imád autózni, van, hogy egy egész nap a kocsiját hajtja, nem azért mert dolga vagy célja lenne, hanem azért, mert ez számára az igazi szórakozás.Halász Beatrix 23 éves, az egri Eszterházy Károly Főiskola pedagógia szakán 2007-ben végzett, most Egerben történelem egyetemi szakon és Miskolci egyetem Vállalkozásfejlesztés mesterszakon tanul. Tanár szeretne lenni. Jelenleg krupiéként dolgozik.
Van egy olyan füzete, amibe 18 évesen beleírta, hogy szépségkirálynő szeretne lenni, csak  most találta meg ezt a beírást. Anyukája, illetve Freire Szilvi unszolására jelentkezett a szépségversenyre. A lányokat elnézve az első 10-be várja magát, de nem fog összedőlni a világ, ha nem jut el eddig.
Saját bevallása szerint lusta, imád aludni és enni. Amióta szakított a barátjával,- akivel 6 évig voltak együtt- , rengeteget jár bulizni a barátnőivel,akikkel minden döntést közösen hoznak meg, sokat vannak együtt. Cipő és szolárium függő, bőrének mindig barnának kell lennie, különben depressziós lesz. 80 pár cipője van, de rengeteget nem hord, mert nem illenek a lábára, de a szépségük miatt meg kellett vennie őket. Angolul folyékonyan beszél, 2006-ban a Miss Universitason 3. helyezést ért el.  Legszebb emléke egy tavalyi balatoni nyaralás, ahova a 3 legjobb barátnőjével ment el. Horváth Bettina júliusban lesz 18 éves, Budapesten él. A Szinyei Merse Pál gimnázium 11-es évfolyam tanulója. Az idén előrehozott érettségit tesz testnevelésből, mert szeretne a későbbiekben a Testnevelési Főiskolán tovább tanulni. Nagypapája, akire nagyon büszke  2x-es olimpiai bajnok. Apukája kézilabdázott, jelenleg a FTC férfi kézilabdacsapatának a szakosztályvezetője. Anyukája RSG-zett és szertornázott. Mindketten TF-et végeztek.
Betti 9évig ritmikus gimnasztikázott, majd 2 évig röplabdázott, jelenleg már nem sportol versenyszerűen.
A sport mellett a szépségipar is érdekli, szeret sminkelni, a haját gyakran saját maga készíti el. Modellkarierrje már kiskorában elkezdődött, hiszen 7éves korától gyerekmodellként dolgozott. Divatbemutatókon és fotózásokon is vett már részt.  A versenyre a barátja nevezte be, ezzel szerette volna meglepni.
A bulikért nincs különösebben oda, mert nem iszik, nem dohányzik, viszont táncolni szeret. Szeptemberben szerezte meg a jogosítványát, imád vezetni.
Élete egyik legnagyobb élménye, amikor szüleivel Miamiban nyaralt.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés