A MAC álomnője akcióba lendül

Hallottunk már rengeteg szuperhősről, de valljuk be, egy olyan csodanőt keveset találunk, aki sminkkel kampányol a világbékéért. A MAC legújabb kollekcióját nem más, mint maga az amerikai álom megtestesítője, Wonder Women mutatja be Nektek.

A rendhagyó bemutatón Wonder Woman megmentette a középszerűségtől a smink nélküi lányok ezreit és bemutatta Nekik a legújabb, szuperhősnő trendeket. A kollekciót természetesen a Super Hero jellemző színei, a kék és a piros határozzák meg. A csomagolás is különleges képregény borítást kapott, ahol mindent legyőznek a színek.

 

Az elképesztő színárnyalatok mellett meglepő újdonság a giga méretű szájfény is, ami szerintem sosem fogy el, olyan óriási. Ez jellemzi a kollekció többi darabját is, hatalmas bronzosítók és szemtus található a hősnő smink készletében. Mindez természetesen Wonder Woman jellemző színeiben, a kék és a piros árnyalataiban. 

   

Nekem kicsit furcsa volt először a kék körömlakk, de ha felváltvakened a körmeidre a piros és a kék lakkot, nagyszerű kompozíciót hozhatsz létre. Újdonság továbbá a derékra csatolható ecsettáska, amit levéve akár neszesszerként is használhatsz. 

   

A MAC ismét egy újdonsággal örvendeztet meg minket, hiszen nemcsak fekete, hanem kék, zöld és lila színekben is kiadtak szempillaspirálokat, amire az extrém sminkek kedvelői már régóta vártak. A kollekció március elsejétől kapható az üzletekben. 

 

A kollekcióhoz természetesen tartoznak szájfények és rúzsok is, amelyek leginkább pasztell és a piros árnyalataiban pompáznak. Azt hiszem, ha ezt a kollekciót választjátok, tényleg hősnek érezhetitek magatokat, hiszen az erős színek kirobbanó erővel turbózzák fel a sminketeket! 
   

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés