A Star Power legyen veled!

A Spanx új kollekció piacra dobását tervezi, melyet nem kisebb nevek ihlettek, mint Adele, Katy Perry és Kim Kardashian.

 

2012-ben a „Skyfall” betétdalával Oscar-díjassá avanzsált Adele nem restellte bevallani, hogy „három vagy négy Spanx” korrigálta az alakját az alatt a csillogó fekete estélyi alatt, melyben a Grammy-díjátadón kápráztatott el mindenkit. Hozzá hasonlóan Katy Perry se titkolja, hogy gyakran fordul a márka alakkorigáló erejéhez, ha tökéletes formát akar hozni.

 

Nem csoda hát, ha ilyen támogatás mellett a Spanx úgy döntött, hogy „Star Power” néven új vonalat dob piacra, olyan fantázianevekkel, mint „Award Thinners”, „Lady Luxe” és „Show Stoppers”, melyek mindegyike egy-egy külön problémás területre fog koncentrálni.

Az új kollekció egyes darabjai annyira messze állnak a klasszikus fehérneműtől, hogy akár önmagukban is viselhetők, a „Dress to Slimpress” névre keresztelt bőrhatású leggings pedig minden bizonnyal az egyik nagy kedvenc lesz majd. Ám ha nem a lábainkat szeretnénk slankítani, hanem például az szeretnénk elkerülni, hogy a hátunkon a melltartó pántja mellett jelenjen meg pukli, arra is találunk megoldást. A kollekció egyelőre még csak a tengerentúlonm elérhető, de minden bizonnyal hamarosan a jó öreg Európában is forgalmazzák majd.

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés