A divat és a Fehér Ház

A divatvilág, Michelle Obama öltöztetésére ácsingózik.

A divatvilág, Michelle Obama öltöztetésére ácsingózik. Felismerték ugyanis, hogy a leendő First Lady-nek nagy érzéke van a divathoz. A szakértők benne látják a 30 éven felüli nők megjelenésének ikonját egy olyan világban, ahol a divat főleg a fiatalabb korosztálynak kedvez. Egy nő, kiváló ízléssel, jólfésülten, modernebb öltözékekben, ahogy az utóbbi években a First Lady-ktől megszoktuk.

Az Elie Tahari márka már tervezett is egy lila, virágos ruhát, 598$-os áron, amelyet „Michelle dress”-nek nevezett el. Az Obama stílus főleg ruhákból áll, néha nadrágokból és blúzokból. A kampány alatt Michelle főleg térdig érő ruhákat viselt, sokszor ujjatlanokat.
Olyan nagy a lelkesedés, hogy egyes magazinok Diana hercegnőjéhez hasonlították Michelle hatását.
Michelle divattervezője a chicagói Maria Pinto volt attól a pillanattól kezdve, hogy férje bejelentette, elindul a választásokon.
Ő találta ki a ¾-es ujjú, v kivágású türkiz ruhát is, amelyben Michelle Denverben a demokraták előtt szerepelt hatalmas sikerrel. De az ő ízlését dicséri a bordó estélyi ruha is és sok más, amelyet Michelle a hosszú út során viselt szerte az Egyesült Államokban, amelynek végén férjét elnökké választották. Maria Pinto, ahogy a The New York Times-nak nyilatkozta, nem öltözteti az eseményekre legkedvesebb kliensét. Ő csupán ruhákat ad el neki, és Michelle az, aki egy alkalom előtt eldönti, mit viseljen. Pinto a Michelle hatás óta az egyik legkeresettebb tervező lett az amerikai felső réteg tagjainál.

Hozzá kell tenni, hogy a választások estéjén Michelle gyönyörű, fekete-piros ruhája Narciso Rodriquez alkotása volt.

Kapcsolódó cikkek:

A divat és a Fehér Ház 2. »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés