A divattervezők magánélete II.

Előző összeállításunkban már bepillanthattatok a női divattervezők nem mindennapi magánéletébe. Eljött az ideje, hogy most megtudjátok, kikkel élnek együtt a kiemelkedő férfi kreátorok, kikre támaszkodnak és kik segítségével inspirálódnak. Nézzük, kikről is van szó pontosan!

A férfiak, habár nem mutatják ki, nagyon is igénylik a törődést. Nem csoda hát, ha egy neves tervezőnek is szüksége van egy társra, aki mellette áll, jóban, rosszban. Ismerkedjetek meg tehát a legismertebb divatikonok magánéletével!

John Galliano

A különc tervező Alexis Roche stylisttal él együtt már lassan öt éve. Habár Galliano a divatban nagyon harsány a magánéletére nagyon vigyáz, féltve őrzi. Így elég keveset tudni róla.

Christian Louboutin

A cipőtervező szerelmi életéről szinte semmit nem tudni. Bennfentesek azonban úgy hiszik, Louboutin az üzleti partnerében, Louis Benesch személyében találta meg a nagy Őt, sőt már jó ideje együtt is élnek.

Valentino

Az olasz tervező megszenvedett a boldogságért. Későbbi élettársával és nagy szerelmével, Giancarlo Giammettivel az 1960-as években találkoztak. Aztán Valentino az olasz szokásoknak eleget téve megnősült. Házassága azonban nem volt boldog, nem titkolhatta tovább barátja iránt érzett érzéseit. Azóta elválaszthatatlanok, mind a magán-, mind pedig az üzleti életben.

Roberto Cavalli

A szintén olasz kreátor már több mint 30 éve él boldog házasságban(,) Eva Düringerrel. A szépséges ara többször elindult olyan neves szépségversenyeken, mint például a Miss Australia vagy a Miss Universe, ahol kiemelkedő helyezéseket ért el. Eva azonban nemcsak szép, de okos is, így már jó ideje a férje üzleti partnere is. Habár Cavalli szereti fiatal modellek társaságában múlatni az időt, feleségével jól megértik egymást és remek harmóniában élnek.

Marc Jacobs

A homoszexualitását nyíltan vállaló tervező egy brazil reklámszakemberrel, Lorenzo Martonéval él. A pár 2008-ban jegyezte el egymást, majd a következő évben össze is házasodtak. A mostani hírek viszont arról szónak, hogy szakítottak, de annak okát nem árulták el. Reméljük, nem végleges a mosolyszünet köztük.

Karl Lagerfeld

Ismert tény, hogy a tervező szerelme már vagy 15 éve halott. Lagerfeld azóta sem találja helyét a szerelemben, ezért nem is volt komoly kapcsolata. Viszont gyakran látható különböző divateseményeken egy fiatal modell, Jean-Baptiste Giabiconi oldalán. A híres kreátor nem tagadja, de nem is vallja be, hogy lenne valami kettőjük között. Mindenesetre ezek szerint ő is még az éretlen szépségeket részesíti előnyben.

Láthattátok, hogy egy-egy tervezőnek milyen fontos a biztos szerelmi háttér. Mit gondoltok, miért szeretik fiatal modellekkel körülvenni magukat a tervezők?

Képek forrása: millionlooks.com

flickr.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés