A fehérneműk Rolls Royce-a, a La Perla!

Idén ősszel is megtartotta a Chivas Luxury Club őszi nagy divatbemutatóját, ahol rendkívül exkluzív márkák mutatták meg legújabb kollekciójukat. Előző összeállításunkban már láthattátok a Pinko divatház luxus minőségű ruháit. Most pedig eljött az ideje, hogy bepillantást nyerjetek a La Perla fehérnemű-márka nem mindennapi darabjai közé. Előtte azonban ismerkedjünk meg kicsit közelebbről ezzel a luxusmárkával!

Minőség és innováció. Ezekkela kulcsszavakkal lehetne legjobban jellemezni a La Perla divatházat, melyet az 1950-es években Ada Masotti alapított, Bolognában. A Masotti család kezdetben fűzők készítésével és forgalmazásával foglalkozott, mielőtt kiépítették a ma már nemzetközi szinten is elismert divatbirodalmukat.

A cég szerint a minőségből és az innovációból sosem szabad engedni, ezért megpróbálták a hagyományokat és az újdonságokat ötvözni egymással. Úgy tűnik, ezt sikerült megvalósítaniuk, hiszen nemcsak nagyon magas minőségű ruhadarabokat készítenek, hanem divatosakat és az aktuális trendeknek megfelelőeket is .

   

A La Perla természetesen ma már nemcsak fehérneműket gyárt, hanem fürdőruhákat, parfümöket és napszemüvegeket is, illetve hozzájuk tartozik a Marvel cég is, amely gyönyörűséges koktélruháival vált ismertté.

A MIX Klubban az idei szezon legkiemelkedőbb darabjait láthatta a divatrajongó közönség. Álarcba és köpenybe bújtatott modellek mutatták be a legújabb, őszi-téli kollekció fehérneműit.

Az egyes darabok uralkodó alapszínei a fekete és a szürke különböző árnyalatai, amiket az arany és ezüst részletek mellett a fekete és csipkés harisnyatartók és combfixek tesznek még érzékibbé és nőiessé. Ezenkívül nagyon érdekes megoldásnak számít, hogy az idei szezonnak megfelelően szőrme kiegészítőkkel, vagyis mellényekkel és kabátkákkal ajánlják az egyes darabokat. Nagy hangsúlyt kaptak az idei kollekcióban a sejtelmes anyagok is, amiket a bemutató álarcosbálra emlékeztető koncepciója is alátámasztott.

   

Nos, a kollekciót elnézve, azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, aki beleszeretett a La Perla luxusszínvonalú és kiváló minőségű fehérneműibe. Arról már nem is beszélve, hogy a márka bekerült a prémium kategóriás termékek közé, hiszen olyan sztárok viselik ezeket az igazán nőies darabokat, mint például Sarah Jessica Parker.

   

Elegancia, érzékiség és ötletes megoldások jellemzik ezt az igazán különleges olasz márkát, amiben ha egy nő megjelenik, garantáltan felkapja a fejét a kiszemelt férfi. A La Perla ezekkel a darabokkal és a bemutatóval tökéletesen bebizonyította, hogy létezik még igazi nőiesség a mai világban is.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés