A férfi erogén zónái

Yoko Ono az Opening Ceremony ruházati bolt közreműködésével egy provokatív férfikollekcióval rukkolt elő, mely a „Fashions for Man 1969-2012” címet viseli.

A meghökkentő ruhadarabokat egykori férje, John Lenon férfiassága és vonzereje inspirálta. A terveket eredetileg 1969-ben készítette a művésznő esküvői ajándékként és most, röpke 43 év után úgy gondolta, hogy eljött az ideje annak, hogy piacra is dobja ezeket a csöppet sem hétköznapi viseleteket.

 

 

 

   

 

 

   

 

A fekete, fehér és pink színekben vibráló öltözeteteket aligha sorolhatnánk a hordható kategóriába. Persze polgárpukkasztás céljára kitűnő választás lehet egy ágyékot vagy mellbimbót hangsúlyozó ruhadarab. Az áttetsző felsőrészek anyaga visszaköszön egy-egy nadrág a fenékrészénél, amihez természetesen férfitanga viselete ajánlott.

 

   

 

   

 

Állítólag néhány darabot már túlságosan provokatívnak találtak ahhoz, hogy elkészítsék, így azok nem kerültek be a 18 darabos kollekcióba. Ilyen volt például egy nadrágra applikálható oroszlánfarok vagy egy bizarr maszk.

 

   

 

Hogy mennyire gondolta komolyan Yoko Ono ezt a kollekciót, azt nem tudhatjuk, de mindenesetre hírértéke van és az emberek beszélnek róla, tehát már megérte.

 

 

 

Ti mit szóltok ezekhez a darabokhoz? Vennétek ilyet a pasitoknak?

Macovei Kitti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Pirostól a sötétvörösig, egészen az oltárig »

Nincsenek sokkoló képek, csak sokkoló igazság »

Pasik, urak, banditák »

Like a BOSS  »

Good Girl Gone Bad - Leighton Meester bevadult »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés