A férfiak legféltettebb kincsének ékszere

Aki azt hitte, már mindent látott, a divatvilág már elérte a legmeghökkentőbb magasságokat és legborzasztóbb mélységeket is, ismét tévedett. Különleges ékszerrel gyarapodott a kiegészítők univerzuma, a célközönséget ezúttal nem hölgytársaim, hanem a férfiak alkotják.

Mindannyian tudjuk melyik szerv a férfiak legféltettebb kincse, az amelyik gyakran irányítja érzéseiket és érzelmeiket agyuk helyett, és természetesen nem a szívükre gondolok. Nos, a pasik himbilimbije többé nem kell, hogy ékesítetlen árválkodjon.


Nikias, a tervező elmesélte, hogy a „tabu tárgyak” elkészítése igazi kihívás volt, a piacon igencsak gyenge a kereslet, és ő valami egyedit, különlegeset és igényeset akart létrehozni. Ha felmerült Benned a kérdés, mint ahogy bennem is, hogy a testékszert vajon milyen szituban viselik, erre is választ adott. „Meglepődnétek, ha tudnátok, hányan viselik őket a nudista strandokon!”


Most őszintén, lányok, Nektek tetszene egy jó pasin hasonló ékszer az ágyban? Kérlek áruljátok el nekem, mert én inkább röhejesnek, mint szexinek találom.

Kapcsolódó képgalériák:

Férfi_ékszer

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés