A kétkerekű Fendi

Ha korábban esetleg azt gondoltad volna, hogy a kerékpározás nem éppen trendi, hát most aztán tényleg ideje ettől a tévhittől megszabadulnod! 

Tavaly, mikor a Chanel piacra dobta szuper sikkes, bőrtáskával és egyéb kiegészítőkkel felszerelt kétkerekűjét, mindenki felkapta a fejét.


Karl Lagerfeld idén pedig a másik nagy luxusmárkának, a Fendinek tervezett egy korántsem mindennapi bicajt, mely a Fendi Abici Amante Donna nevet kapta. A divatház egyébként az utóbbi években több egyedi tervezésű használati tárgyat is piacra dobott, például babakocsit.A Fendi kerékpárt a világos bézs színű, borjúbőrből (ez a Fendi Selleria kollekciója) készült ülés és fogantyú teszi szuper nőiessé, de van hozzá illő kulacs- és kulcstartó, sőt GPS tok is.

A kétkerekű elején pedig remekül mutat a kis Fendi útitáska, amelyben magassarkúnkat tárolhatjuk, amíg kényelmes balerinákban tekerjük a pedálokat a városi forgatagban vagy éppen a hamptonsi sétányokon. Zac Posen és Genevieve Jones az exkluzív bemutató partin

Mary Jean Ribas, Laura Polko, Sky Nellor, a New York-i elit üdvöskéi a Fendi-partin


De ez még nem minden: a bicikli luxus változatához jár még egy szőrméből készült hátsó kistáska is, mely igazán különleges és elit élménnyé teszi a kerékpározást.

Persze a luxus nem kevés pénzünkbe kerül: az "alapfelszereltségű" modell ára 5900, a szőrmés luxus modellé pedig 9500 dollár. Mindkét verzió csakis a New York-i 5th Avenue-n található butikban kapható, és állítólag már hat el is kelt a luxusjárgányból.Kapcsolódó cikkek:
Luxusdivat kerékpározáshoz »
Chanel Segway és Chanel teniszütő »
A világ legdrágább táskái »
Még több táska az idei nyárra »
Chanel »
Karl Lagerfeld »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés