A kezeslábas, amely mindent megmutat... Kalandra fal! RTL KLUB

A magyar celebek közül szerintem sokan azért nem vállalják a szereplést, mert egyszerűen nem hajlandók belebújni ebbe a göncbe. Mert az hagyján, hogy belelöki őket egy fal a vízbe. Bénáznak, vicceskednek, szimpatikusak próbálnak lenni; a tévénézők szeretik, ha a sztárok bevállalják a picit megalázó helyzeteket is. Olyan emberi...
De miért kell magukat egy space-overallba préselniük? Hogy még röhejesebbek legyenek? Nincs ember, akinek ez a ruhadarab jól áll, feszengnek is benne rendesen. Jó, tudom, az eredeti japán adásokban is hasonló ruhadarab keserítette meg a játékosok életét.
De mi lenne, ha több részből lenne összeállítva? Néhány szabásvonal enyhítene legalább azoknak az alakján, akikről eddig nem tudtuk, hogy – enyhén szólva – nem tökéletesek.

Ez az ezüst kezeslábas könyörtelen. Még azokat is kövéríti, akik civilben, képernyőn kívül hajszálvékonyak.
A szétszabdalt kísérlet sokkal jobban tetszett nekem, a sort és felsőrész-változat előnyösebb képet mutatott celebjeinkről.
No, de egyéb problémák is adódnak ezzel a ruhadarabbal a férfiembereknél, ugyanis ez az overall mindent megmutat...Dér Heni, Horváth Éva és Bárdosi Sándor taktikai értekezletet tartanak Tóth Gabi csak fekete macskanaciban vállalta?


Bálint Antóniának nem ez a legelőnyösebb szerelése, pedig egy cseppet sem kövér
Peller Mariann, Rippel Ferenc és Steiner KristófHajas László és Cooky megmutatja .. no és Rippel Ferenc is


Szőke András és Faragó Topi András pocakján a szabásvonalak sem segítenének

 Peller Mariann hátulról a gonosz kezeslábasbanGáspár Győző annyira lefogyott hogy még ez az overall is lötyög rajta Nagy Ferónak kicsit bevág...Orosz Barbara és Steiner Kristóf vékonyságán még ez a szörnyeteg sem tudott kifogni...


Angyal Andráson nincs semmi súlyfelesleg, Karda Bea és Győzike hasizma azonban szépen domborodikfotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence.

Kapcsolódó cikkek:

Hajas László »
Covergirls divatbemutató a Sugarbirdtől! (Videó) »
Telitalálatok és baklövések a képernyőn »
Kisprumik Ádám »HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés