A kis Suri már rúzsozza magát és a körmét is festi

Nemrég még arról cikkeztek a magazinok, hogy Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri Cruise állandóan magassarkúban járkál, pedig még nincs 4 éves. A kis topmodell azonban már rúzsozza magát és a körmét is festi!

A fotósok nem először kapták lencsevégre Surit vörös vagy rózsaszín ajkakkal, de a legfrissebb képek láttán a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt állítani, hogy a kislány száján csupán színezett szőlőzsír van. Ráadásul nem is valami különleges alkalomra festették ki a kis Surit, ugyanis csak az édesanyjával ment vacsorázni a Bowery Hotelbe New Yorkban.



Persze nem ez volt az első alkalom, hogy Suri kisminkelte magát. Legutóbb Tom új filmjének forgatásán készültek róla olyan képek, ahol jól láthatóan rásegítettek természetadta szépségére. A házaspárt több kritika is érte már a kislány nevelésével kapcsolatban, legutóbb például az időjáráshoz nem illő öltöztetését rótták fel nekik.



Az nem számít újdonságnak, hogy Suri festi a körmét, ugyanis már több mint egy év telt el azóta, hogy megjelentek róla az első olyan fotók, ahol körmei hol kék, hol piros színekben pompáztak.



Kíváncsian várjuk, hogy az alig 4 éves kislány mit fog kitalálni legközelebb. Mert abban biztosak lehetünk, hogy Tom és Katie a kislány minden kívánságát szó nélkül teljesíti, legyen az szemfesték, póthaj vagy műköröm.


Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés