A menyasszony elengedhetetlen kiegészítői (Hetedik rész)

Mire van szüksége egy menyasszonynak, hogy tetőtől talpig divatos legyen? A kiegészítőkről még nem írtunk, pedig azokon is sok minden múlik!

Ha már beszerezted az álomszép ruhát, amelyben tökéletes menyasszonynak érezheted magad, ideje a szükséges kiegészítők után nézned, melyek harmonizálnak az általad kialakított stílussal, és fontos részletei az összképnek, így nem árt ezekre is nagy gondot fordítanod!

Először is vegyük sorra, hogy milyen kiegészítőkre lesz szükséged a kifogástalan esküvői megjelenéshez:

A hajviseleted fontos kellékei lehetnek a különféle csillogó hajtűk, kontydíszek, diadémok, tiarák, fejdíszek, apró fésűk, alkalmi hajráfok, hajpántok, szalagok, gyöngyök, kristályok, díszítő virágok, és persze a fátyol, amit bizonyos esetben kalap is helyettesíthet.Bódi Fejdísz
Bódi Fejdísz

A fátyol olyan hű társa a menyasszonyi öltözéknek, amelyet egyetlen divathóbort sem tudott teljesen nélkülözhetővé tenni. A római katolikus vallás tette hagyománnyá, hiszen a fátyol a szűziességet szimbolizálja. Fontos, hogy a fátylad színe és stílusa megegyezzen a ruháéval, és tükrözze az esküvői szertartás hangulatát. Hosszú fátylakat például templomi esküvőkhöz ajánlott választani.

Egy kis ízelítő a különféle fátylakból, hogy könnyebben ki tudd választani a hozzád illőt:

Hagyományőrző esküvőhöz remekül passzol a lépcsősen varrt fátyol, amelynek felső rétege az arc lefedésére szolgál a szertartás ideje alatt.
A spirál alakban leomló réteges fátylak különösen szép esésüket a szabásvonaluknak köszönhetik. Szélüket vékony szaténszalag is díszítheti, vagy apró gyöngyök. Romantikus menyasszonyoknak mindenképp jó választás a több rétegben egymásra rakott anyagból álló fátyol; ez rövid hajúaknak is remekül áll. Kontyhoz is különféle fátylakból választhatsz, ilyenkor hajtűkkel vagy fésűvel erősítik a hajadba, és akkor mutat igazán jól, ha diadémmal, fejdísszel együtt viseled.
A többméteres fátylak mindig gazdagon díszítettek, csipkével szegettek vagy gyöngyrakottak, esetleg mindkettő. A nagyon díszes, különlegesen kimunkált fátylat szolidabb ruhához érdemes választani. Egyszerű vonalvezetésű, uszály nélküli ruhádat feldobhatod egy kétfunkciós fátyollal, amelynek felső rétege vállig ér, az alsó pedig uszályként omlik le egészen a földig. Ugyanez kontyra erősíthető változatban is megtalálható a kínálatban.
Táska, a praktikus kiegészítő:

Még egy menyasszonynak is szüksége lehet táskára, amiben elfér egy-két nélkülözhetetlen dolog, például zsebkendő, szájfény vagy ajakápoló.
Lehet levéltáska, kézitáska, kis szütyő. Az egyszerű eleganciától egészen az extravagánsig, hímzett, gyöngyös, strasszos, kristályokkal, tollakkal díszített változatig szinte minden megtalálható a mai kínálatban.
Ami az ékszereket illeti:

Az ékszerek választéka a legnagyobb a kiegészítők közül. Ne feledd az aranyszabályt, hogy a kevesebb néha több! Hagyd, hogy az ékszer csupán társad legyen a csillogásban, de ne uralja az összképet!Hol keresd?

A legtöbb ruhaszalonban megtalálod a kiegészítők, kellékek széles skáláját, de ha mégsem leled meg ott helyben a kedvedre valót, ellátogathatsz olyan üzletekbe, amelyek csak kiegészítőkre szakosodtak.

 


Útbaigazításként felsorolunk pár üzletet, ahová érdemes benézned:

Aranyöv Szaküzlet
Választék:
retikül, szütyő, kesztyű, ernyő, fátyol
fejdísz, diadém, hajtű, nyaklánc, karkötő
fülbevaló, nyakkendőtű, kitűző, gyűrűpárna
sziromszóró kosár, vendégkönyv, gyertya,
fotóalbum, tortadísz, köszönetajándék


EMMERLING
Kizárólagos magyarországi képviselet:
Eklektika Kft.
Választék: ékszerek, fátylak és egyéb kiegészítők


NA-REA Esküvői Kiegészítők
Választék:
fátylak, tiarák, fejdíszek
ékszerek
szütyők, kesztyűk
gyűrűpárnák, pántlikák (combfixek)
vendégkönyvek
gyertyaszettek
sziromszóró kosárkák
köszönetajándékok
kis virágok
ültetőkártya-tartók
ajándékok
dekorációs kellékek


Bódi Fejdísz
Cégük esküvői fejdíszek, kellékek készítésével, forgalmazásával, kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik már 18 éve. Az egész ország területén több száz szalonba szállítják termékeiket.
A fejdíszek, ékszerek kizárólag külföldi, minőségi alapanyagokból és Swarovski kristályokkal készülnek. A Bódi Fejdísz szalonjában a San Patrick márkaképviselet mellett az ország legnagyobb választékát találod. Üzletükben egyedi ékszerek, kiegészítők is találhatók!
Választék:
menyasszonyi fejdíszek, hajtűk, hajspirálok
ékszerek, fátylakKapcsolódó cikkek:
Fénypont: a menyasszonyi ruhák »
Jó tanácsok jövendőbeli aráknak »
Hercegnő vagy szédítő szexistennő leszel a nagy napon? »
Hungoro, ahol az ékszereké a főszerep! (videó) »
Álomruhák a legnagyobbaktól »
Kölcsönözzem vagy megvegyem? »
Kölcsönveszem, de honnan és hogyan? »
Legyen csak az enyém... »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés