A méret a lényeg?

Photoshop mindenek felett! Néha nem hiszünk a szemünknek, amikor kinyitunk egy-egy külföldi magazint és profi képeket látunk benne hírességekről.Ebben eddig nincs is semmi különös, ám a legtöbb esetben nem a sztárt láthatod, hanem szétretusált képmását. Most lerántjuk a leplet a kilókról, és olyan hírességeket mutatunk be, akik vállalják önmagukat és kilóikat.

Ha az énekesnőket, színésznőket a ruhaméretükről faggatjuk, két dolog történhet: vagy eldicsekszenek legújabb diétájuk eredményével, vagy másra terelik a szót. A nagy kérdés: létezik-e celeb 38-as méret felett?

Kezdjük a sort Katy Perryvel, akit leginkább a természetessége miatt kedveljük. Az énekesnőt láttuk már bikiniben és rengeteg magazin címlapján is. Katy bikinis fotóit elnézve le a kalappal! Narancsbőrnek még a nyomát sem látjuk, bár a bikiniválasztással azért vannak gondjaink... Az énekesnő már 27 éves - ezt sem gondoltuk volna - és így nyilatkozik kilóiról: "Általában 50 kiló körül mozog a testsúlyom, amivel meg vagyok elégedve. Amikor gyerek voltam, akkor 55 kiló társult a magasságomhoz. Hatalmas melleim voltak, és nem tudtam, hogyan kezeljem ezt a helyzetet, így állandóan mellkisebbítő melltartókat viseltem, amik nem voltak túl szexisek.” Katy azóta stílust és melltartót váltott, és hogy a Bridget Jones filmből idézzünk: ’úgy van jól, ahogy van!’. A legújabb Elle címlapon is természetes és stílusos.

   

Mila Kunis, ’A fekete hattyú’ című film sztárja a szerep kedvéért pálcikává fogyott. „Ez volt életem legintenzívebb tréningje. Több mint 8 kilót fogytam, 35 kilósan álltam a kamerák elé. Normál esetben a súlyom 44 kiló. Úgy néztem ki, mint ’A Gyűrűk Ura’ című filmből Gollam.” – mesélte a színésznő. Bár nem hiszem, hogy Mila valaha hasonlított volna Tolkien szörnyére, azért örülünk, hogy ismét visszatalált régi testalakjához.

 

Jessica Simpson rengeteg kritikát kapott az elmúlt időben, amit leginkább az „anyuka farmerével” érdemelt ki. „A négyes és a hatos méret között ingadoztam (ez hazánkban a 34-36-os méretnek felel meg). Sohasem leszek már nullás.„ Ha nullás méret nem is – ez körülbelül 30-as ruha –, de 40 kiló még mindig lehet a szőke sztár, aki egyébként a nők szépségéért kampányol. „Mindegy, hogy milyen méretet hord valaki, az a lényeg, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen és jól érezze magát a bőrében!”. Mi is így gondoljuk, de könyörgünk, ezt a farmert dobd inkább a kukába!

   

Jennifer Love Hewitt felháborodott, amikor néhány előnytelen kép jelent meg Róla az egyik magazinban, amin bikiniben kószál a tengerben. „Mint minden nő, szeretem a testem. A kettes méret még nem kövér! Lehet, hogy már közelít a teltséghez, de még nem kövér!” –könyörgöm, egy 32-es méretű nő hogy mondhat magáról ilyeneket? Így alakulnak ki a testképzavarok a fiatalokban! Attól még, hogy Victoria Beckham halálra éhezteti magát, nekünk még nem kell! „A nullás méret nem tesz széppé. Azok a lányok, akiknek van csípőjük, fenekük, mellük és derekuk, de nem a legkisebb méretben, még ugyanúgy felvállalhatják magukat és kimehetnek a strandra. Azok a lányok az igazán erősek, nem a csontsovány modellek!” – nyilatkozta a színésznő. Egyetértünk vele!

Szerintetek a hírességeknek minden esetben példamutatónak kell lenniük? És egyáltalán, ez a példa valóban jó, vagy inkább épp rossz hatással van a tinédzserek fejlődésére?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés