A narancsvidék cipői

Rachel Bilsont legtöbben Summerként ismerik az Orange County című sorozatból, mások pedig mint cipőtervező ismerkedtek meg a nevével. Nemrégiben piacra dobott egy saját tervezésű cipőcsodákat felsorakoztató kollekciót, amiben segítségére volt a neves tervező, Steve Madden is.

A cipők egyedi tervezésűek, Nicole Chavezzel - Rachel stylistjával - együtt találták ki a kollekció minden egyes darabját. Elmondásuk szerint a mindennapi életből inspirálódnak, az utcai divatot figyelik, és szeretnének mindig valami olyat alkotni, ami nem csak a saját ízlésvilágukat tükrözi, de a legújabb trendeket is követi.

   

Ráadásul Bilson készített egy listát azokról a személyekről, akiknek a stílusa inspirálja, és megihleti őt tervezés közben. A lista élén találjuk az Olsen ikreket, Diane Krugert és Alexa Chungot, valamit Diana Vreelandet és Coco Chanelt is.
   

Így talán nem ér minket meglepetésként, hogy a SHOEMINT márkanév alatt futó cipők egytől egyig különleges darabok, amiket a legnagyobb sztárok is szívesen hordanak.

 

Rachel azonban arra is törekedett, hogy a cipői mindenki számára elérhetőek legyenek: vásárolhatunk tőle cipőt akár már 38 fontért (kb. 13000 forint) is. A cipőkön túl a márkához néhány váll- és kézitáska is készült.

   

A színésznőnek saját bevallása szerint nem volt nehéz eldöntenie, hogy tervezőként melyik ruhadarabon élje ki kreativitását, hiszen mindig nagy problémát okozott neki, hogy magának egészen apró méretű, 34-es cipellőket tudjon beszerezni. Végső soron így a saját problémáját is orvosolta.

 

 

Holovcsák Kriszti

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés