A neobörleszk királynő új fehérnemű-kollekciója

Dita Von Teese ismét szabadjára engedte a fantáziáját! Miután piacra dobott két fehérnemű-kollekciót is a Wonderbra számára, a neobörleszk királynője egy új fehérnemű szettet álmodott meg „Von Follies” néven, kizárólag az ausztrál piacok számára. Melltartók, harisnyatartók, fűzők – kicsit retro stílus, nemde? Mindenestre imádnivaló!

Az amerikai neobörleszk koronázatlan királynője bemutatta a „Von Follies” névre keresztelt új fehérnemű-kollekcióját, mely kizárólag az ausztráliai üzletekben lesz kapható következő év februárjától.

A kollekció, mely egy harisnyatartóból, egy fűzőből és egy együttesből áll, igazán csinos és szexi összhatást kelt, nagy bánatunkra azonban más országokban még nem találhatjuk meg az üzletek polcain.

Dita Von Teese szerint a tervezés során a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy minél szélesebb réteg pénztárcájának legyen kedvező az ajánlat, és emellett karcsúbbak és testesebbek számára is kényelmes és csinos viselet biztosítsanak fehérnemű szettjei.

Ez már nem az első eset, hogy a táncosnő a fehérnemű-tervezéssel kacérkodik. Az első kollekciója a Wonderbra-nál 2008 szeptemberében került a boltokba Európa szerte, a következő évben „Party Edition” névvel szintén a Wonderbra számára tervezett.

A 40-es évek ihlette fehérneműk népszerűsége töretlen, ezt bizonyítja az Urban Outfitters és a Topshop katalógusai is, melyek lapjairól pánt nélküli fűzők és hímzett kombinék különféle variációi tekintenek vissza ránk. Nem is beszélve a webshopok kínálatáról, ahol kesztyűket, mellényeket és egyéb kiegészítőket is találhatunk.

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés