A ruhák a legjobb barátaid!

Mi az, ami soha nem cserben? Mindig veled van és reakciója kiszámítható? Természetesen a ruháid, vedd meg akár a piacon, a Mangoban vagy a DVF legújabb kollekciójából, tudod, hogy mire számíthatsz tőlük.

Láttunk már a modern Nő számára készített kollekciókat,  vagy olyat amit a határozott Nőnek, vagy a nagyvárosi Nőnek szántak, most azonban az utazni szerető, világot látni vágyó, kozmopolita Nő ősz-téli ruhatárát is bemutatjuk nektek. „A kollekciót Nomádnak neveztem el. Bármerre jár, a nőhöz tartozik. A ruhák az ő barátai."-mondta Diane von Fürstenberg legújabb kollekciójáról.
A hölgyről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy Egon von Fürstenberg herceggel kötött, három évig tartó házasságából a gyerekeken kívül a hercegnői címmel is gazdagabb lett. Tervezni 1970-ben kezdett, és ekkor vált híressé a „pongyola ruhával”. 
Ősz-télre tehát a nomád életmód jegyében alkotta meg kreációit, melyek között dominálnak az etnikai és állatminták, a sivatag színei, és a kissé merész vagy mókás, kalapok, utóbbi nézőpont kérdése. Az állatmintás és terepmintás leggingsek és kis kézitáskák kifejezetten el lettek találva.
A Közel-Kelet ihlette kollekció darabjai eklektikusak, a modelleket elnézve gyakran az az érzésünk, hogy semmi nem illik semmihez, és mégis megszületik az összhang.

Kapcsolódó cikkek:

Sztáröltözékek a Metropolitan Costume Institute gálán - Második rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés