A szandál-zokni kombónál is gázabb

Lecsúszott a szandál-zokni párosítás a legcikibb nyári szerelések képzeletbeli listájának az éléről. Egy brit felmérésben ugyanis a válaszadók 61%-a szerint a kivágott fürdőruha a szezon legiszonyatosabb viselet.


A hírességek által annyira kedvelt kivágott fürdődressz mögött szorosan ott található a szandál-zokni párosítás is, illetve a fecske fürdőnadrág és a Hawaii ing is az élbolyban van.

A felmérésben résztvevő nők és férfiak egyaránt hősiesen bevallották, hogy mikor nyaralni mennek, akkor megjelenésügyileg is lazulnak, ilyenkor kevesebb gonddal állítják össze a szettjüket. 52%-uk mondta, hogy a legkisebb erőfeszítést se teszi, hogy divatos legyen mikor nyaral! Nekik a 46%-uk azért, mert ha elutazik úgyse találkozik ismerősukkel, 19%-uk pedig egyszerűen azért öltözik ilyenkor alul, mert a kényelmet helyezi előtérbe.

„Úgy tűnik, hogy a férfiak és a nők se rajonganak a kivágott fürdőruhákért. Szerintem normális, hogy az amber a vakáción egy kicsit elengedi magát, hiszen ilyenkor a lazításé a főszerep. A nyaralásnak nem kell divatparádéba átmennie, habár ilyenkor is jó érzés egy-egy fontosabb eseményre szépen felöltözni, mégis az a legfontosabb, hogy olyasmit viseljünk, amiben jól érezzük magunkat, ami megfelelően hűs viselet a forró napokon!” - nyilatkozta a felmérést végző sunshine.co.uk szóvivője a Daily Mailnek az eredményekkel kapcsolatban.

 

 

Íme a top 10 leggázabb vakációs viselet

1, kivágott fürdőruha 2, szandál-zokni 4, fecske fürdőnadrág 4, elméretezett bikini 5, Hawaii ing 6, hazafias öltözet pl. az angol zászló (ne feledjük, Angliában készült a felmérés!) 7, napellenző 8, maxi ruhák 9, túlméretezett kalapok 10, teletalpú szanálok

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés