A szépség Bibliája

Sok könyv megjelent már különböző tanácsokkal, például "Hogyan legyünk sikeresek?", "Tippek álomesküvőhöz" vagy "Hogyan szerezd meg a tökéletes pasit?". Ezek a könyvek mind-mind valami praktikával, tanáccsal szolgálnak, ahogyan Bobbi Brown "Beauty Rules" című irománya is, melyet a "Szépség Bibliájaként" emlegetnek.

A könyv egy friss, modern és élettel telt tanácsokkal ellátott "útikalauz", melyből elsősorban a tinik és a huszonévesek meríthetnek hasznos tanácsokat.

Bobbi a hangsúlyt a természetes szépségre helyezi, valamint a szép, egészséges köröm-haj-bőr kombinációt is nagyon fontosnak tartja. Az írónő célja, hogy a fiatalok mindig magabiztosnak érezzék magukat, megjelenésük határozott és tekinteteket vonzó legyen.

Filozófiája szerint a nőknek először meg kell tanulniuk a szépség alapjait,majd kísérletezniük kell, míg végül meg nem találják saját stílusukat.

A könyv nemcsak a sminkelésről szól, hanem helyes táplálkozási tanácsokkal is hozzájárul a természetes szépség és a helyes önbecsülés megtalálásához.

Mindezeket a paletta segíti, melynek köszönhetően megtanulhatják a fiatalok a sminkelési alapokat s a palettát kiegészítve saját egyéniségüket is megtalálják majd.

Ha Te is ebbe a korosztályba tartozol, kutasd fel Bobbi Brown könyvét, mellyel nemcsak a sminkelést, hanem még a nyelvtudásodat is fejlesztheted!

Bobbi hatodik limitált kiadású könyve 24.95 $-ba kerül (kb. 5000 Ft), melyhez tartozik egy paletta is, melyet 45 $-ért (kb. 9000 Ft) lehet megvásárolni.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés