A szerelem és az idő múlása

Különleges medál kollekcióval ismerkedtem meg, melyet érdemesnek véltem arra, hogy bemutassam Nektek. Nem csupán egy ékszerről van szó, sokan felfedezhetnek egy rejtett üzenetet, mondanivalót, ha igazán megfigyelik a különleges ékszergyűjteményt.

Több tényező befolyásolta a kollekció megvalósulását, ezek közül az egyik, hogy magát az ihletet egy korábbi medál sorozat adta.


A művész, Tjep, különböző szív medálokat álmodott meg és készített el, melyek önmagában nem lennének érdekesek számunkra, ám amiből készültek, annál inkább.


Különböző rétegekből áll össze egy szív, mindegyik réteg fogaskerekek találkozása. Ami ennél is fontosabb, hogy ezek a kerekek mind órából származnak. Így találkozik az üzenet magával a szív alkotóelemeivel.Van egy szív, mely a szerelemmel azonosítható, mellette rengeteg óramű-fogaskerék, mely az idővel azonos. Ez a két fogalom szorosan összefonódik, idővel a szerelem elmúlik, vagy szerencsésebb esetben jobban összeköti a párt.Hat féle „óraszívet” mutattak be Amszterdamban, mind különböző hangulatot fejez ki. Maga a kollekció pedig a Clockwork Love nevet viseli.

Neked hogy tetszenek ezek a különleges medálok?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés