A szezon lázadói: vadító combcsizmák

Akinek az idei harisnyadivat esetleg nem keltette fel az érdeklődését, annak sem kell bánkódnia, hogy lába díszítés nélkül marad, hiszen az idei ősz másik trendvonulatát a combközépig érő csizmák képviselik.

Tigh high boots

Jóllehet a kifutókon a modellek magabiztosságot, erőt és vad szexualitást sugározva meneteltek benne, nem vagyok meggyőződve róla, hogy mi, halandók is ennyire öntudatosan mernénk viselni őket.

Ennek ellenére a luxuscikkeket forgalmazó online áruház, a net-a-porter oldaláról Stella McCartney 880 euróért vesztegetett csizmáját 2 nap alatt elkapkodták a divatrajongók.Stella boots 

Azért, hogy mi se maradjunk tanács nélkül, pár ötletet megosztottak velünk a divatszakma nagyasszonyai.

A Vogue amerikai kiadásának szerkesztője az alábbiakat javasolta:

„Viseljük a csizmát túlméretezett kardigánnal, vagy blézerrel, amely épphogy eltakarja a csizma szárának tetejét.”Stella2

Ez az összeállítás valóban nem rossz, de azért december közepi hajnali buszmegállóban ácsorgáshoz nem ajánlanám.

Az angol In Style magazin divat-összeállításokért felelős igazgatója pedig azt ajánlja, ha nem vagyunk annyira merészek, viseljük a sarok nélküli változatot egy kis feketével, és mi leszünk a parti sztárjai.


Rachel Weisz és Kristen Stewart

Természetesen már a sztárok is követik (diktálják) az aktuális divatot, így Madonna, Lindsay Lohan, Rachel Weisz és Kristen Stewart is ezekben pózol a magazinok hasábjain.

Pretty woman

Utánajártam, mi halandók a Vagabond és a Humanic üzleteiben szerezhetjük be az extravagáns darabokat, amik előnye, hogy a nadrág egyszerűen funkcióját veszti viselésükkor, hátránya viszont, hogy már Julia Roberts is ilyen csizmát viselt a Pretty Woman-ben, ami Julia filmbéli szakmáját tekintve nem túl hízelgő.

El tudjátok képzelni az idei telet ezekben a csizmákban?

Kapcsolódó cikkek:

Cipőmániás vagy?- Akkor az idén ősszel Kánaán lesz! »
A Manolo Bhlanikomat nem adom! »
A végletek csizmadivatja »
Az ősz legextravagánsabb cipői »
Ha jobbról nézem csizma, ha balról nézem szandál… »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés