A szívtipró szívdöglesztő illata

A Grace klinikából ismert sármos és jóképű McDreamy dokija, Patrick Dempsey új illatot dob piacra, melynek neve egyszerű és lássuk be nem nagy kreativitásra ad okot: Patrick Dempsey 2. Nevével ellentétben azonban a tervezők garantálják, hogy tetszetős és izgalmas lesz. Az illatkompozíció olyan különlegességekből tevődik össze, mint a mandarin, a szerecsendió, a zöldfüge, a citrus, és a pézsma illatai.
Arra a kérdésre, hogy miért épp Dempsey 2, egyszerű a válasz, mert a szívtipró dokibácsi már alkotott egy illatot, Unscripted néven. A híresztelések szerint azonban ez egy sokkal kifinomultabb, erőteljesebb, és szexisebb parfüm lett. Patrick szerint ez a kompozíció ő maga, férfias, erőteljes, egyesíti az erőt, az elkötelezettséget két ember között. 
A parfümöt az Avon katalógusából lehet majd megrendelni, idén ősztől. Egy apró szösszenet, hogy a színész felesége is ennél a cégnél dolgozik, mint kreatív igazgató. Úgy vélem így érthető az Avon ily nagy érdeklődése Patrick Dempsey iránt. A szexi illatkompozitor elárulta, hogy neje iránt érzett szerelme ihlette a parfümöt.
Mi azért megszagolnánk a Doktor Úron is a parfümöt...


Kapcsolódó cikkek:

Meztelen szupermodellek az új D&G parfüm reklámjában »
A kelet melegségét idéző borostyán »
Fiúk a kifutókról 1. rész »
Fiúk a kifutókról 2. rész »
Fiúk a kifutókról 3. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés