A sztárok köröm-villantásai

Ki ne imádna lakkozni? Francia, fekete, pink, piros vagy a sima pasztellszínek az örök kedvencek. Most megmutatjuk nektek, hogy a hírességek milyen árnyalatra festik a körmüket.

Beyonce imád egybeforrni, már ami a külsejét illeti. Haja, bőre, körme szinte egy árnyalatban pompázik. Sminkje tökéletesen passzol hozzá. Az énekesnő külsején nincs hiba és nem is lehet, erről maga gondoskodik! Ahogy Jennifer Aniston is mindig kifogástalan külsőre pedálozik, állandó sikerrel. Imádjuk a fekete lakkot, amit használt. Kissé glam rockeres feelingre vette a formát, de ezzel semmi baj, hiszen remekül áll neki.Fergie és Demi Moore inkább a visszafogottság híve. Mindketten egy feltűnéstől mentes színt választottak, mikor a manikűrösnél jártak. Az énekesnő azonban szereti ha az egyszerűséggel párosul kevés extrémség, így a hegyes, sas formát választotta. Nekünk tetszik!


Victoria Beckham körme az abszolút kedvencünk. Fiatalos, vidám szín, mégse hivalkodó. Imádjuk a pinket, és ennek nem félünk hangot adni. Ahogy Ő sem! Fekete ruhájához tökéletes választás. Vele ellentétben Rihanna-nál a műköröm dukál. Mivel az alap egy egyszerű, természetes lakk, így nem lett túlzás a csillám használata.Neked melyik sztár körme tetszik?

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés