A sztárok nem mondanak bármire igent

Ha eljegyzésről van szó, annak meg kell adni a módját.

Nem elég egy egyszerű karikagyűrű, itt karátokról van szó. Íme, azok a gyűrűk, amelyek láttán a celebek meghatottan rebegik az igent.

Az énekes Ahlee Simpson büszkén mutogathatta eljegyzési gyűrűjét, egy csodálatos 4 karátos gyémántot, amelyért férje, Pete Wentz, több mint 100.000 dollárt fizetett.Scarlett Johansson
férje, a színész Ryan Reynolds, egy 3 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg kedvese kezét, amelyre 30.000 dollárt költött.

Mariah Carey sohasem volt a visszafogottság és a diszkréció megtestesítője. Jó példa erre eljegyzési gyűrűje is, amelyben a rózsaszín gyémántot, 58 kisebb gyémánt veszi körül és még kettő félhold alakban. Az igen kicsikarása ebben az esetben potom 2, 5 millió dollárba került.Jessica Alba férje, Cash Warren sem sajnálta a pénzt kedvesére. Amikor Jessica bejelentette, hogy gyermeket vár, egy káprázatos, négyszögletes gyémántot kapott.


5 karát tiszta szerelem, ezzel ajándékozta meg Michael Bolton szerelmét, Nicollette Sheridant, a Született feleségek színésznőjét. Szerelmi történetük 1992-re nyúlik vissza, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ki tudja, most éppen melyik fázisban tart?

Rob Patterson egy különleges fekete gyémánttal fejezte ki odaadását Carmen Electra iránt. A fekete kő mellett még apróbb fehér gyémántok is helyet kaptak a gyűrűn.

Christina Aguilera sem gondolkodott sokáig, amikor Jordan Bratman egy 50.000 dolláros gyűrűvel megkérte a kezét. A nem mindennapi gyűrűt Stephen Webster, a sztárok ékszerésze tervezte.

Tony Parker is kivágta a zsákot, amikor Eva Longoria előtt fél térdre ereszkedett, elővette az 5 karátos gyémánttal megkoronázott és 248 gyémánttal kirakott gyűrűt. Az ékszert a francia Dousset tervezte és értéke 400.000 dollár.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés