A tökéletes haj titka

Ki ne vágyna szép és egészséges hajra? Olyanra, amit nap, mint nap irigykedve nézünk a reklámokban. Persze ilyenkor aztán mindig tovább kapcsoljuk a tévét, hogy ugyan már, ez mind csak mese. Vagy mégsem? Lehet, hogy mégis létezik a tökéletes haj? És vajon ez nekünk, földi halandóknak is megadathat?

A válasz: igen! Nemrég Kozma Norbert fodrásznál jártunk, a Kozma Hair tulajdonosánál, aki százszázalékig meggyőzött minket abban, hogy igenis létezik az az áhított hajzuhatag, ami nemcsak gyönyörű, de mondhatni kicsattan az egészségtől. A titok pedig abban van, hogy Norbiék kizárólag Joico termékeket használnak a szalonban. Ezek a készítmények körülbelül 40 éves múltra tekintenek vissza és ma már az egész világon óriási népszerűségnek örvendenek. Igen, ezeket használják azokban a bizonyos reklámokban, a filmekben vagy a kifutókon.

 

   

 

   

 

A hajat felépítő 19 aminosavas Keratin protein a különböző vegyszerek, formázások és hőkezelések hatására egy idő után elfogy a hajból. Mivel a hajunk 80%-a ebből áll, így a hiánya meglátszik, ettől lesz fénytelen, töredezett és nehezen formázható a frizuránk. A megoldás egyszerűnek tűnik: juttassuk vissza a Keratin proteint a hajba és máris visszanyerjünk hajunk eredeti szépséget. A Joico termékek pontosan ezt teszik, tartalmazzák azt a bizonyos 19 aminosavas Keratin proteint, így nem csak egy felületes megoldással kezelik a hajat, hanem az egész szerkezetét újjáépítik.

 

   

 

A festékektől például hamar tönkre tud menni a hajunk, de Norbiéknál visszaépítik ugyanazt az anyagot, ami kikerült belőle a festés során, így még hetekkel később is olyan lesz, mintha most jönnénk a fodrásztól. Ráadásul náluk meg is lehet vásárolni a Joico termékeket, hogy otthon se mérgezzük mással a hajunkat.

Én kipróbáltam és valóban csodát műveltek a hajammal. Bárkinek tudom ajánlani, aki nincs megelégedve a frizurájával. A szalonban az egészen kicsi gyerekektől az idősekig minden korosztály megfordul, van, aki még külföldről is idejár, mert egyszer kipróbálta és azóta esze ágában sincs más fodrászhoz menni.

 

   

 

Norbi egyébként 12 éve dolgozik a szakmában, a saját szalonján kívül a Joiconál oktató fodrászként is tevékenykedik, folyamatosan képzi magát, figyeli a legújabb trendeket és nagy hangsúly fektet a vendégeire. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem egyszerű nála időpontot kapni, hosszú hetekkel korábban be kell hozzá jelentkezni, hogy kezébe vegye a frizuránkat.


   

 

   

 

Szóval ne késlekedjetek, aki meg szeretné tapasztalni, hogy milyen a tökéletes hajkorona, az keresse fel a Kozma Hair szalont és próbálja ki a Joico termékeit, hogy ne csak szép, de tartósan egészséges hajtulajdonossá váljon.

További információ: www.joico.hu

https://www.facebook.com/pages/Kozma-Hair/507417382604919

 

 

Macovei Kitti

 

Kapcsolódó cikkek:

Tekerd, fond, kész, tűzd! »

Hé, ombré! »

Haj-koronák »

Laza fonatok és szigorú lófarkak  »

Hajtrendek 2012 őszére »

 

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés