Alábbhagyott a tanga őrület?

Azért még mindig szeretjük...

Ugye, a kényelmes nagymamás bugyikat már rég kiszórtad a szekrényedből? Még akkor sem veszed fel őket, amikor semmi izgalom nincs kilátásban? Hú, úgy érzem, néha veled is előfordul, ami Bridget Jonessal egykoron...
Pedig ha szexinek akarod érezni magad – márpedig mindig erre vágysz, nem igaz? – akkor a fehérneműdre különös gonddal kell figyelned, akkor is, ha történetesen senki nem látja.


A tangának vannak persze ősi ellenségei, akik nem bírják elviselni magukon, mert bevág, kényelmetlen, rosszul áll, és közönséges. Ha te is közéjük tartozol, akkor kattints egy másik írásra, vagy olvasd tovább és hagyd magad meggyőzni.

Nem értek egyet azzal a kijelentéssel, miszerint tangát csak azok húzzanak, akiknek tökéletes fenekük van. Ha szélesebb körben elterjedne ez a téves eszme, akkor a tangaipar tényleg bezárhatná kapuit.

 

Na jó, elismerem: a fürdőruhák tekintetében én is nagyobb bugyit adnék egy-egy vállalkozó szellemű, magát alaptalanul szexszimbólumnak tekintő nőre, de maradjunk most a bugyiknál. Azt legalább csak korlátozott számban látják a közeli hozzátartozók. Abban is egyetértek, hogy a hagyományos bugyifazonok között is vannak legalább olyan szexi darabok, mint egy tanga, sőt. Ki melyiket szereti...
Lehet, hogy benned is ott szunnyad a tangalány, csak eddig rossz fazont választottál, azért nem tetszett, amit a tükörben láttál.
Ne feledd: a tanga nagy előnye, hogy a teljesen szűk nadrágon, ruhán sem jelenik meg a fehérnemű körvonala, ami azért nem elhanyagolandó szempont.Ha szélesebb a csípőd, mindenképpen magas szabású tangát válassz. Ez hosszabbítja a lábat, a függőleges vonalak pedig vékonyítják a csípőt.

Ha ezzel ellentétben túl keskeny a csípőd, akkor egészen alacsony, csípőfazont viselj, mert így a vízszintes vonal pont a csípődre esik, s kerekebbnek mutatja majd a derekadhoz képest.

Ha tökéletesnek ítéled meg a fenekedet, akkor minél kevesebbet takarj belőle. Viseld bátran a G-string fazont, amely hátul csak egy vonalból áll.

A sortszerű tanga fazonja kedvezhet a laposabb fenekű lányoknak, talán dob rajtuk egy kicsit.


Nagyon vicces a Wikipédia megfogalmazása:

„A tanga olyan alsónemű vagy bikini alsó, amelynek hátulsó része – egy keskeny pánt – a farpofák közt helyezkedik el, szabadon hagyva a viselője ülepét. Lényegében csak a szeméremtestet fedi.”

Mára alábbhagyott a tangaőrület, annyi bizonyos. Már nem látni oly sok csípőnadrágból kilógó pántos bugyit, mint néhány évvel ezelőtt. Sokan szexinek, sokan elborzasztónak találták ezt a divatot, így vagy úgy, elmúlt felette az idő. A jelenséget egyébként angolul „whale tail”-nek hívják, vagyis bálnafaroknak. Találó, nem?

Kapcsolódó cikkek:

Mutasd magad! »
Amerikából jöttek 1. »
Hírességek tervezték 2. rész »
A reklámok és az erotika »
Legyél szexibb! »

Címkék:
Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés