Alapozd meg a szépségedet!

A Rimmel brit dekorkozmetikai márka újabb alapozócsodával rukkolt elő. Az arc ki is lehetne más, mint a London Look hiteles üdvöskéje, Kate Moss.

Ha rosszindulatúak lennénk, akár azt is gondolhatnánk, kinek lenne nagyobb szüksége a „Wake me up!” alapozóra jobban, mint egy kórosan sovány, harmincnyolcadik életévét taposó modellnek, aki mindemellett állítólag még kábítószerproblémákkal is küszködik.
 
 


Apró bőrhibák, egyenetlen bőrszín. Kicsiny természetes „titkok”, amiket igyekszünk naponta elrejteni a kíváncsi szemek elől. Fáradtság egy kimerítő munkanap után, kialvatlanság egy átbulizott éjszaka után. Már nem annyira természetes, viszont erőteljesen látható jelek, „gyűrött” arcunk rejtegetni való nyomai. El kell fedni, el kell tüntetni! Mindegy, csak a külvilág, és tulajdonképpen mi magunk se lássuk, milyen is az arcbőrünk a maga leplezetlen valóságában.


Az új Rimmel alapozót kipróbáltuk és az eredmény tetszetős. A tőle megszokott selymes és jól kenhető textúra ezúttal is adja magát. Arra azonban nem mernék esküdni, hogy bármelyik alapozóval ellentétben a fáradtság látható jeleit hathatósabban tüntetné el. „Az egészséges életteli ragyogást”  és az „öregedés látható jeleinek eltüntetését” mással is el tudjuk érni. (Vagy éppen, hogy nem.)


Annyi azonban bíztató, hogy ha létezik valami, ami Kate arcbőrét is felébreszti, akkor az talán a miénken is jól fog mutatni.

 

Valaska Rita

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés