Alessandra Ambrosio és a 2,5 millió dolláros melltartó

Alessandra Ambrosio brazil modell már 11 éve dolgozik a Victoria’s Secrettel, a cég a „PINK” kollekció szépségnagykövetének választotta és jelenleg is a Victora’s Secret Angels sorait gazdagítja. Eddig azonban nem rá szavaztak a híres, két és fél millió dollárt érő Fantasy Bra viselőinek kiválasztásakor, egészen mostanáig.

   

Idén fordult a kocka és alig pár hónappal az után, hogy életet adott gyermekének, a cég felkérte a modellt a híres Fantasy Bra sorozat legújabb darabjának, a Floralnak a viselésére. A képek már el is készültek, a divatbemutatóra azonban csak december 4-én kerül sor, amelyet az amerikai CBS csatorna közvetít élőben.

   

A két és fél millió dolláros melltartóhoz tartozik egy öv is, a két kreáció összesen több mint ötezer darab zafír, gyémánt és rubint követ tartalmaz, a melltartó közepén pedig egy lecsatolható húsz karátos gyémántfüggő található.

 

A Fantasy Bra sorozat egyébként különleges helyet foglal el a cég történetében. A legdrágább ilyen melltartó például el sem jutott a kifutóig, a tizenöt millió dolláros darabot Gisele Bündchen viselte egy megnyitón. Olyan szerencsés modellek is vannak, akik ezeket a különleges darabokat többször is viselhették, például Tyra Banks és Kate Moss.

   

Alessandra Ambrosio tehát nagy nevek sorába kapcsolódhat be decemberben a kifutón, ami egyébként is szárnyaló karrierjét tovább repítheti. Mi alig várjuk a bemutatót és biztosan nézni fogjuk az online közvetítést is, reméljük, ti is velünk tartotok majd!

 

Mezey Alexa

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés