Alsóneműk Bridget Jones-módra!

Kicsi, nagy, csipke, francia, tanga. Nemcsak a méretek, de a fazonok és az anyagok is hihetetlen változásokon mentek keresztül, ami az alsóneműket illeti. Már Bridget Jones is tudta, hogy „nagyibugyit” felvenni manapság ciki. Ha tudná, mekkorát tévedett, a Strumpet & Pink nevű márka most egy új őrületet vezet be a divatba óriási fodros alsóneműk képében!

A brit márka a női érzékiséget és szexualitást szeretné feltárni, megfűszerezve a kreatív fantázia világával, mely új nézőpontot hoz létre az alsóneműk fogalmában. Ezeknél a bugyiknál a 3D-s művészi innováció és technika a meghatározó. Ami  egyszerűen annyit jelent, hogy legtöbbször rejtőzködő ruhadarabunk úgy néz ki hátulról, mintha farsangi bugyifesztiválra indultunk volna.

Az ötlet 2002-ben született Melanie Probert és Liza Z. Morgen jóvoltából, akik úgy döntöttek, játékosságot visznek az unalmas intim ruhadarabokba és új élményt hoznak létre ezen a téren kreatív ötleteikkel.

Azt mondhatom, sikerült nekik, bár fogalmam sincs, hogyan tudja bárki is az ilyen óriási tütüs és virágos csodákban bármilyen nadrágba betuszkolni magát anélkül, hogy úgy nézne ki, mintha a feneke a kétszeresére nőtt volna.

Az egyes darabok egyébként mindegyike kézzel készített, és a megvalósításnál kizárólag luxusanyagokat használtak. Selyemből, szaténból, tüllből, egyes díszítések pedig kreppből készültek. A bugyik mindegyike kreatív fantázianévvel van ellátva, mely nem csak szuggesztív, de vicces is egyben.

A bugyuta nevek között megtalálható például az „Élvezetek kertje”, a „Hattyúk meséje” vagy a „Pompom kapitány”. Az biztos, hogy rendkívül találóak és szórakoztatóak. Ugyanakkor meg kell mondjam, bár az ötlet zseniális, a kivitelezés a hétköznapokban mégiscsak hordhatatlan, legalábbis számomra.

Hiszen hányan vágynak nyuszifarokra(,) vagy arra, hogy hátsófelük két nagy virággal közrefogott arcra hasonlítson?  Ezek az alsóneműk nem is erre születtek. A lényeg az önkifejezés és a divat határtalan kreativitása, mely már művészet(i)számba megy.

Forrás: www.strumpetandpink.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés