Amikor a téli sport találkozik a luxus világával

Megérkezett a várva várt hó, nemcsak a téli sportok szerelmeseinek! Ma már sportolni se ugyanolyan, mint régen. Sok ember életében itt is meghatározó tényezővé vált a márka.

Hogy túlzásnak mondható-e? Nem feltétlen, inkább irigylésre méltó. Igazán gyönyörű, és praktikus darabokat terveztek a legnagyobb divatházak. Valljuk be azért, ez a terület távol áll a megszokott kollekcióiktól.Egyre szélesebb skálán mozognak, igyekeznek mindenhova betörni. Elég, ha már sokszor emlegetett Chanel-t hozzuk fel példának. Minden hobbi, sportolási lehetőségnél próbál érvényesülni. Ma már létezik Chanel tollas ütő, labda, kerékpár, golf szett, bumeráng, szörfdeszka és sorolhatnánk még.
Jelen esetben minket a téli felszerelés érint. A sílécektől egészen a hótaposóig, tetőtől talpig viselhetjük e márkát. Szerintünk minden nő elbírná ezt viselni. Még a mínuszokról is megfeledkeznénk.


Természetesen jut még bőven luxus, nem kell feltétlen a Chanel mellett letenni a voksot. Esetleg egy Dior hótaposó? Több híresség is emellett döntött.  Mariah Carey-ről számtalan kép jelent meg a híres piros Dior hótaposójáról, de  Gwen Stefani darabja is említésre méltó. Nagyon kényelmes, praktikus darabok. Nem csoda, hogy a sztárok is imádják.A vagányabb stílusú márka is képviselteti magát a téli szezonban. Bizonyára tippetek már van, melyikről lehet szó. Nem húzzuk az időt, nem más, mint Ed Hardy. Remek csizmák, snowboardok és sí szemüveg közül válogathatunk.  Ott vannak még a kabátok, sapkák, sálak stb.
Mindenkinek ajánljuk, hogy sportoljanak télen egyaránt. Hogy miben tesszük ezt más kérdés. Bizonyára Te is elfogadnál ezek közül pár dolgot. Ha igen, biztosak vagyunk benne, nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.

Kapcsolódó cikkek:

Felesleges luxuscikkek »
Új őrület - UGG hótaposók a sztárok gardróbjaiban is! »
A Chanel nem csak öltöztet. Sőt, talán még profilt is vált... »
Nem tudod, mit csinálj a pénzeddel? »
Louis Vuitton sebtapasz a tökéletességért »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés