Amikor fürdőruhában kell megjelenni 1.

A luxusmárkák fürdőruhái egytől egyig olyan darabok, amelyekben elegáns fürdőhelyeken illik megjelenni. Tökéletes kinézet, a szabásuk kifogástalan, minden a helyén van, a lehető legjobban áll. A medence partján koktélt kortyolgatva nincs ennél tökéletesebb viselet. Szinte kár is vízbe ugrani bennük. S a legjobb hír, hogy az alábbi darabok közül jó néhány megvásárolható az itthoni üzletekben is. Tudod, Fashion Street és Andrássy út...

Louis Vuittonnál nem vékony pántból állnak csupán a bikinik, van anyag bennük, gyönyörűek a színek, amelyek téged is különlegessé tesznek. Itt is megjelenik a „kivagdosott fazon”, amely idén az egyik legnépszerűbb.
A Palmers új kollekciója a lágy női eleganciáról, és az érzéki luxusról árulkodik. Az idei trend meghatározó jegye a romantika és a gondtalanság, ezt a hangulatot főként a virágminták közvetítik.
A bikiniknél újra hódítanak a pasztell és a türkizkék árnyalatok, amelyet az apró minták, kövek és díszek tesznek igazán egyedivé és izgalmassá.
Ha a feltűnést keresed, akkor Ed Hardy fürdőruháiban jól fogod érezni magad. Ugyanaz a tattoo minta jellemző ezekre a darabokra is, mint a ruháknál. Ha igazán kihívó, szexi kinézetet szeretnél, akire minden tekintet rászegeződik, akkor imádni fogod, ezt garantálom.

A La Perla éri el évről évre a legcsodálatosabb kinézeteket akár bikinijeivel, akár egyberészeseivel. Bármelyik oldalról szemlélve tökéletessé teszik az alakot, ugyanakkor modernek, elegánsak és szexik. New York ihlette az idei kollekciót, amelyben a lélegzetelállító éjszakai várossziluett, a felejthetetlen ezer fény képe jelenik meg fő motívumként. A drapériaszerű anyagok, fémes hímzések, hologramhatások és az orchidea vízben tükröződő képe jellemzik a fürdőruhákat.
Az Agent Provocateur 2009-es fürdőruhakampányában a modellek mint szirének jelennek meg. Múzsái álomszereplők, akik a dzsungelből érkeznek, és vad szirénekké válnak. A pöttyöstől a metalizált és a farmeranyagokon át egészen a Lora sorozat szexi fürdőruháiig – amely fekete necc betéttel teszi érdekessé a darabjait –, minden stílus megtalálható a kollekcióban. A szinte vámpíros képeket Tim Bret-Day készítette.

Chloe kifinomult és nőies fürdőruhákat hoz nekünk, masnikkal, pöttyökkel, az origami világából ellesett mintákkal és formákkal.

Látványos darab a Dior kollekciójából, tökéletes szabással, amely a lebarnult bőrön elképesztően mutat. Ennek valóban stílusa van, és igazi felöltözős darab, amelyben az elegáns kinézet adott.
A Chanel gyönyörű art deco mintákkal és szuper árnyalatokkal rukkolt elő idén a fürdőruhák területén.

Folytatjuk...


Termékkatalógus/Louis Vuitton

Termékkatalógus/Palmers

Termékkatalógus/Dior


Kapcsolódó cikkek:

Mit hoz a Zara 2009 nyarán? »
Hisztimentes fürdőruha-vásárlás »
Újabb leckék fürdőruha tantárgyból... »
Bikini, trikini, tankini és egyrészes... »
Louis Vuitton »
Victoria's Secret show 2008 »
Újabb szexi kampány az Agent Provocateur-től »
Christian Dior »
Chloe »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés