Amire a sztárok sem büszkék

Bár a sztárok mögött mindig dolgozik egy profi csapat, hogy a legjobb formájukat hozzák, de néha valahogy mégis sikerül a lehető legelőnytelenebb vagy a legnevetségesebb ruhákat magukra ölteniük. 2012-ben is bőven volt erre példa, főleg a vörös szőnyegen. Lássuk az idei top 10 legrosszabbul öltözött hírességet!

Fergie a Grammy-díjátadó gálán egy narancsszínű Jean Paul Gaultier ruhában jelent meg, ami nem is lett volna akkora gond, de mivel a ruha tetőtől talpig csipke volt, így minden látszott, ami alatta volt. És az bizony nem volt szép. Viszont annál feltűnőbb: óriási fekete nagymama bugyi. Legközelebb egy testszínű variációval kellene megpróbálkoznia. A svéd popsztár, Robyn szintén alakított a Grammy-gálán. Nem tudjuk épp hova készülhetett, de nem úgy tűnik, hogy a legnívósabb zenei díjátadóra. Elölről csak egy felsőrésznek tűnő ruhadarabjához egy holdjáró bakancsot választott, ami egyébként teljesen átlagos testalkatát a lehető legrosszabb színben tűntette fel.

   

Melissa McCarthy alakjára nem a legegyszerűbb megfelelő ruhát választani, de nem is lehetetlen küldetés. Úgy látszik, a stylistjának kiment a fejéből az Oscar-gála előtt az az egyszerű alapszabály, hogy a redők erősítik a mellet, ami az ő esetében egyáltalán nem szükséges. Sőt. Ez a Marina Rinaldi ruha plusz 10 kilót rádobott a színésznőre. Erin Wasson, a másik véglet testalkat szempontjából. A Golden Globe-díjátadóra valószínűleg egy rettentő szexi öltözetet képzelt el magának, amiből a gálára mindössze ennyi maradt. Elszakadt és kinyúlt, így a szegény, éhező lánynak szinte meztelenül kellett megjelennie.

   

Lady Gagától már megszokhattuk a botrányos ruhákat, az Emmy-gálán viselt öltözetére talán elég annyi, hogy no comment. Nicki Minaj-tól sem állnak távol a meghökkentő szerelések. Az MTV Video Music Awards-on körte alakját kívánta erősen hangsúlyozni ezzel a színeiben, mintáiban és fazonjában is szörnyű, szűk overállal.

   

A Teen Choice Awards is bővelkedett a rosszul öltözött sztárokban. Debby Ryan egy Bibhu Mohapatra kreációt viselt, kivágott vállrésszel, ami nem is tudjuk, hogy divat volt-e valaha, az oldalán és ujján pedig nyomott mintával. A ruhának olyan olcsó hatása volt, mintha csak egy kínai piacon vette volna. A mindig stílusos Mary-Kate Olsen pedig akár temetésre is indulhatott volna ebben a hosszú ujjú, földig érő fekete szaténruhában, pedig csak a Met Costume Institut gálán volt. Így, akár saját nagymamája is lehetne.

   

Kristen Stewart ruhadarabjai külön-külön még egészen jól is mutathatnának, viszont így együtt a mintás felső és a darabokból összevarrt színes bőrszoknya egyáltalán nem volt jó választás. Nem elég, hogy lehető legrosszabb helyeken vágja el az alakot, de a színek és minták harmóniája sem fedezhető fel az öltözetben.  És egy kis magyar vonatkozás: nem hagyhatjuk ki Tolvai Renáta mell-villantását sem a VIVA Comet-díjátadóról, ami önmagában még nem is lett volna baj, ha nem egy kifejezetten tiniknek szóló gálára ütemezi.

   

 

Okos, aki mások hibájából tanul: ne felejtsünk el tükörbe nézni, mielőtt kimegyünk az utcára!

 

Macovei Kitti

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés