And the Oscar goes to...

Igen, Miss Anne Hathaway. A hölgyemény ugyanis szobrocsára váltotta első jelölését, legjobb női mellékszereplőként. Úgy látszik, a kifejezetten Fantine szerepének megformálásáért levágott haj meghozta a sikert. No meg a fantasztikus színészi játék, amit nyújtott. És kedvenc főszerkesztő asszisztensünk mi másban is vehette volna át az Oscart, ha nem egy Prada estélyiben?

 

Ha pedig tovább szemezgetünk a vörös szőnyegen tegnap este felvonultatott ruhakölteményekből, megállapíthatjuk, hogy végre mindenki kitett magáért. Bár nem volt sem ruhaszakadás, sem erkölcsileg teljesen elítélendő lábvillantás, és maradandó nyomot talán egyik darab sem hagy bennünk, de bátran kijelenthetjük, hogy a 85. Oscart ennél stílusosabban nem lehetett volna megünnepelni. Lássuk az estélyiket!

 

   

 

A Nyomorultak két másik női sztárja, Amanda Seyfried és Helena Bonham Carter öltözéke is egészen ízlésesre sikeredett - Tim Burton arájáét persze önmagához mérten értékeljük. Amanda egy visszafogott, halványlila organza McQueen ruhát választott, míg Helena egy beazonosíthatatlan eredetű monokróm réteges estélyibe bújt.

 

   

 

Az este másik sztárja a legjobb női főszerepért Oscar-díjjal jutalmazott Jennifer Lawrence volt, aki  - mint a Miss Dior legújabb kampányának az arca - mi másban, mint Diorban pompázott a vörös szőnyegen. Az ugyancsak jelölt (legjobb női mellékszereplő) Amy Adams választása pedig egy pánt nélküli levendula Oscar de la Renta ruhára esett.

 

   

 

Az est sztárfellépői között üdvözölhettük az Oscar-díjas énekesnőt, Jennifer Hudsont is, aki egy Cavalli ruhában énekelte el a Dreamgirls-ből híressé vált dalát, míg Adele Egy fekete Jenny Packham estélyit választott a Skyfall  előadásához. Ja, és mellesleg Oscart is kapott a dalért!

 

   

 

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon az élénkebb színeket részesítette idén előnyben, Jennifer egy vörös Valentinoval, Reese pedig egy kobaltkék Louis Vuittonal hívta fel magára a figyelmet.

 

   

 

Említésre méltó még Naomi Watts és Jessica Chastain ezüst és arany Armani csodája, Charlize Theron Dior couture-je, az örök résztvevő Nicole Kidman L'Wren Scott darabja, Kristen Stewart Reem Acra couture-je,és Salma Hayek McQueen estélyije.

 

   

 

   

 

   

 

A férfiakról is ejtsünk pár szót, Hugh Jackman - mint mindig - most is elragadóan festett a vörös szőnyegen, de még elragadóbban festett volna egyedül, a nyomorultak fiatal sztárjának, Eddie Redmayne-nek pedig teljesen mindegy mit visel - mellesleg egy McQueen szmokingot.

 

   

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Designer darabok parádéja »

Aranyoskák »

Legyél te az est fénypontja! »

Zuhair Murad, a hírességek kedvence »

2012 legszebb ruhái  »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés