Anna maga a pop!

Tegnap este, a párizsi divathét csúcspontján, egy extravagáns partival ünnepelték meg az AdR at H&M kollekció megérkezését.

A H&M és Anna Dello Russo divatikon által közösen rendezett Paradis Ball a Paradis Latin nevű híres párizsi éjszakai klubban zajlott. A fényűző estélyre ellátogatott vendégeket divatperformance-okkal és Azealia Banks élő fellépésével szórakoztatták a szervezők. Voltak itt barátok és divatrajongók, még Olivier Theyskens, Rachel Zoe, Jefferson Hack, Poppy Delevingne, Peter Dundas, valamint Karlie Kloss, Constance Jablonski, Liya Kebede és Isabeli Fontana szupermodellek is tiszteletüket tették.


AdR meggyőződésének eleget téve, miszerint a divat álmodozásra késztet, az excentrikus parti tökéletes hátteret teremtett az Anna Dello Russo által a H&M számára tervezett szemtelenül fényűző és játékos ékszer-, cipő- és kiegészítő kollekció bemutatásának, amely 2012. október 4-étől lesz kapható a világ 140 üzletében és online.

„Feledhetetlen élményt akartunk nyújtani a vendégeknek: egy egyre jobban kibontakozó estélyt, amely a vörös szőnyegen kezdődött és a táncparketten fejeződött be” – nyilatkozta Anna Dello Russo. „Egy szórakoztató kabarét mutattunk be, amely mindamellett, hogy az igazi párizsi stílust képviselte, a divatkörhinta metaforájaként is működött. Volt egy vogue-os fellépés, és a körülöttem nyüzsgő, a kollekcióba öltöztetett mini AdR-sereg a váratlan hatást képviselte. Számomra a túlzás sikert jelent.” Caroline de Maigret is elégedett volt az estével: „Nagyszerű dolognak tartom, hogy a H&M egy szélesebb kör számára teszi elérhetővé az extravaganciát. Igazán szuper este volt!” – mondta. Giovanna Battagliát a tervező vette le a lábáról: „Az emberek imádják Annát: féktelen, imádja a színpadot és nagyon jól kommunikál. Anna maga a pop: Andy Warhol imádta volna őt, biztos vagyok benne.”

„A Paradis Ball tökéletesen illett a fantáziáról és a dekorációról szóló kollekció megünneplésére” – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. „Látványos volt, és egy olyan pozitív energia löketet adott, amelyet én különösen inspirálónak találtam. Remélem, a vásárlóink is nagyon várják már a kollekciót.”

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés